Alma Media > Yhteystiedot > Iltalehti Plus > Kirjautuminen Iltalehti Plus > Digituki

Miten pääsen lukemaan Iltalehti Plus -artikkeleita?

Päästäksesi lukemaan Iltalehden vain tilaajille tarkoitettua sisältöä, sinulla pitää olla voimassa oleva tilaus. Kirjautuminen palveluun tapahtuu Alma-tunnuksella, joka on Alma Median palveluiden yhteinen käyttäjätunnus. Luomalla tunnuksen käytät helpommin Alman eri palveluita yhdellä kirjautumisella. Kirjaudut myös Iltalehden sovelluksiin Alma-tunnuksella. Lue lisää Alma-tunnuksesta.

Saat tehtyä Iltalehti Plus -tilauksen täältä. Sinun täytyy rekisteröityä palveluun eli luoda tunnukset, jos et ole sitä vielä tehnyt. Luomillasi tunnuksilla kirjaudut jatkossa sisään iltalehti.fi-sivulle.  Voit kirjautua sisään suoraan artikkelista aina kun saavut Plus-artikkeliin. Kirjautua voi myös sivuston oikeassa yläkulmassa sijaitsevasta Kirjaudu-painikkeesta. Sama kirjautumisikoni löytyy myös Iltalehden Android- ja iOS-sovellusten oikeasta yläkulmasta.

Ohjeet sisäänkirjautumiseen löydät tämän sivun alareunasta. Muistathan aina kirjautua sisään iltalehti.fi-sivustolle lukeaksesi uutisia veloituksetta ja rajattomasti.

Jos et ole varma onko sinulla jo tunnukset, ota yhteys asiakaspalveluumme. Jos olet unohtanut salasanasi, pääset tilaamaan uuden salasanan täältä.

 

Ongelmia kirjautumisessa? Tarkasta seuraavat asiat:

  • Käytä oikeaa käyttäjätunnusta ja salasanaa. Varmista, että CAPS LOCK ei ole päällä tai kirjautumisessa ei ole turhia välilyöntejä.
  • Jos olet kirjautuneena, mutta et silti pääse lukemaan vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä, tarkista kirjautumiskohdassa olevaa henkilöhahmoa klikkaamalla millä tunnuksella olet kirjautuneena. Jos tunnus on väärä, kirjaudu ulos ja kirjaudu sisään oikealla tunnuksella”.
  • Kirjaudu kohdasta ”Kirjaudu”.
  • Olet hyväksynyt evästeet, jotta kirjautuminen onnistuu.
  • Olet hyväksynyt java scriptit
  • Käytössäsi on selaimen uusin versio. Käytä mieluiten Safaria, Chromea, Firefoxia tai Edgeä. Emme suosittele käyttämään Internet Exploreria.
  • Tyhjennä tarvittaessa selaimen välimuisti

Jos kirjautuminen ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme


 

 

Miten kirjaudun sisään?

Tietokoneella

Avaa käyttämäsi selain (esim. Chrome tai Firefox) ja mene osoitteeseen www.iltalehti.fi. Klikkaa oikeassa yläreunassa näkyvää ”Kirjaudu” tekstiä, jonka vieressä näet punaisen hahmon. Syötä aiemmin luomasi käyttäjätunnus ja salasana ja kirjaudu sisään.

Mobiililaitteella

Avaa käyttämäsi selain (esim. Safari, Chrome, Firefox) ja siirry mobiililaitteellasi osoitteeseen iltalehti.fi. Paina sivun oikeassa yläreunassa näkyvää ”Kirjaudu” tekstiä, jonka vieressä näet hahmon. Syötä aiemmin luomasi käyttäjätunnus ja salasana ja kirjaudu sisään.

 

Mistä tiedän olevani kirjautunut sisään?

Sisäänkirjautuneena hahmo on punainen ja ”Kirjaudu” sana muuttuu Alma-tunnuksen luonnissa määrittämäksi nimeksi (esim. Maija). Tätä osiota klikkaamalla pääset katsomaan esimerkiksi tallentamiasi artikkeleita.