Alma Media kasvattaa määrätietoisesti digitaalista media- ja palveluliiketoimintaansa Suomessa ja muualla Euroopassa.

    Alma Media > Sijoittajille > Sijoittajille

Alma Media sijoituskohteena

Alma Media on kansainvälinen, voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan, palveluihin ja markkinapaikkaliiketoimintaan keskittyvä yhtiö. Haluamme inspiroida ihmisen luontaista uteliaisuutta ja valinnan mahdollisuuksia luomalla palveluja, joissa yhdistyvät ylivoimainen sisältö, paras teknologia, aina paikallisesti merkityksellisimmällä tavalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Alma Medialla on työntekijöitä 12 Euroopan maassa. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. 

Miksi sijoittaa Alma Mediaan?

Alma Median kassavirta ja taserakenne mahdollistavat kasvuinvestointeja myös tulevaisuudessa. Lisäksi yhtiön pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet tukevat sekä kasvua että osinkotuottoja tavoittelevaa sijoitustyyliä. Katso video Alma Mediasta sijoituskohteena ja lue lisää yhtiönä sijoituskohteena täältä ja yhtiön strategiasta.

Sijoittajasivujemme tavoitteena on tarjota tietoa Alma Mediasta sijoituskohteena ja edesauttaa yhtiön osakkeen oikeaa arvonmuodostusta. Sijoittajasuhdetoimintamme tavoitteena on tukea yhtiön osakkeen oikeaa arvonmuodostusta antamalla jatkuvasti ja johdonmukaisesti kaikki olennainen yhtiötä koskeva tieto tasapuolisesti kaikille markkinaosapuolille.

Alma Median tilinpäätöstiedote 2023

Alma Media julkisti tilikauden 2023 tilinpäätöstiedotteensa perjantaina 16.2.2024 noin klo 8.00. Englanninkielinen yhdistetty tiedotustilaisuus ja webcast analyytikoille, sijoittajille ja medialle järjestettiin 16.2 klo 11.00–12.00. Nauhoitus on katsottavissa täältä: https://almamedia.videosync.fi/q4-2023/register (pyytää rekisteröitymään).

Pääomamarkkinapäivä 2022

Alma Media järjesti pääomamarkkinapäivän analyytikoille ja institutionaalisille sijoittajille keskiviikkona 23.11.2022. Englanninkielisen tilaisuuden tallenteen voi katsoa webcast-lähetyksenä (vaatii rekisteröitymisen). Edellisen  pääomamarkkinapäivän (16.9.2021) tallenne katsottavissa täältä.

muutoksentekijat_2022
Päästöjen puolitus ja kolminkertainen liikevoitto

Alman toimitusjohtaja Kai Telanne kertoo, miten kestävää kasvua kiihdytetään digitaalisten median ja palveluiden voimalla.

Lue lisää Kauppalehdestä

Uusimmat videot

Video: Kai Telanne Inderesin haastattelussa 16.2.2024 (kesto n. 14 min)

Video: Kai Telanne Inderesin haastattelussa 19.10.2023 (kesto n. 8 min)

Toimitusjohtaja Kai Telanne kertoo Almasta sijoituskohteena Pörssisijoittajien viikko -tapahtumassa 14.9.2023

Video: Alma Median toimitusjohtajan katsaus yhtiökokouksessa 4.4.2023

Pörssisäätiö ja Sijoitusanalyytikot ry ovat valinneet Alma Median verkkosivut Suomen parhaaksi sijoittajasivustoksi keskisuurten yritysten sarjassa vuosina 2024 – 2022.
Viimeisimmät tiedotteet