Alma Media kasvattaa määrätietoisesti digitaalista media- ja palveluliiketoimintaansa Suomessa ja muualla Euroopassa.

    Alma Media > Sijoittajille > Sijoittajille

Alma Media sijoituskohteena

Suomessa yhtiön liiketoimintaan kuuluvat markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Alma Medialla on työntekijöitä 12 Euroopan maassa.

Miksi sijoittaa Alma Mediaan?

Yhtiön pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet tukevat sekä kasvua että osinkotuottoja tavoittelevaa sijoitustyyliä. Alma Median kassavirta ja taserakenne mahdollistavat kasvuinvestointeja myös tulevaisuudessa.  Katso video alla Alma Mediasta sijoituskohteena Pörssisijoittajan viikko -tapahtumassa 14.9.2023 ja lue lisää yhtiönä sijoituskohteena täältä ja yhtiön strategiasta.

Sijoittajasivujemme tavoitteena on tarjota tietoa Alma Mediasta sijoituskohteena ja edesauttaa yhtiön osakkeen oikeaa arvonmuodostusta. Sijoittajasuhdetoimintamme tavoitteena on tukea yhtiön osakkeen oikeaa arvonmuodostusta antamalla jatkuvasti ja johdonmukaisesti kaikki olennainen yhtiötä koskeva tieto tasapuolisesti kaikille markkinaosapuolille.

Alma Median Q1 2024

Alma Media julkisti tammi – maaliskuun 2024 osavuosikatsauksen perjantaina 19.4.2024 klo 8.00. Englanninkielinen yhdistetty tiedotustilaisuus ja webcast analyytikoille, sijoittajille ja medialle järjestettiin 19.4 klo 11.00–12.00. Lähetys on katsottavissa täältä (pyytää rekisteröitymään).

Pääomamarkkinapäivä 2022

Alma Media järjesti pääomamarkkinapäivän analyytikoille ja institutionaalisille sijoittajille keskiviikkona 23.11.2022. Englanninkielisen tilaisuuden tallenteen voi katsoa webcast-lähetyksenä (vaatii rekisteröitymisen). Edellisen  pääomamarkkinapäivän (16.9.2021) tallenne katsottavissa täältä.

muutoksentekijat_2022
Päästöjen puolitus ja kolminkertainen liikevoitto

Alman toimitusjohtaja Kai Telanne kertoo, miten kestävää kasvua kiihdytetään digitaalisten median ja palveluiden voimalla.

Lue lisää Kauppalehdestä

Uusimmat videot

Video: Kai Telanne Inderesin haastattelussa 19.4.2024 (kesto n. 7 min)

Video: Toimitusjohtajan esitys yhtiökokouksessa 2024 (kesto n. 37 min)

Video: Kai Telanne Inderesin haastattelussa 16.2.2024 (kesto n. 14 min)

Video: Kai Telanne Inderesin haastattelussa 19.10.2023 (kesto n. 8 min)

Toimitusjohtaja Kai Telanne kertoo Almasta sijoituskohteena Pörssisijoittajien viikko -tapahtumassa 14.9.2023

Video: Alma Median toimitusjohtajan katsaus yhtiökokouksessa 4.4.2023

Pörssisäätiö ja Sijoitusanalyytikot ry ovat valinneet Alma Median verkkosivut Suomen parhaaksi sijoittajasivustoksi keskisuurten yritysten sarjassa vuosina 2022 – 2024.