Alma Media kasvattaa määrätietoisesti digitaalista media- ja palveluliiketoimintaansa Suomessa ja muualla Euroopassa.

    Alma Media > Sijoittajille > Sijoittajille

Alma Media sijoituskohteena

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. 

Miksi sijoittaa Alma Mediaan?

Alma Median kassavirta ja taserakenne mahdollistavat kasvuinvestointeja myös tulevaisuudessa. Lisäksi yhtiön pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet tukevat sekä kasvua että osinkotuottoja tavoittelevaa sijoitustyyliä. Lue lisää täältä.

 

Pääomamarkkinapäivä 2021

Alma Media järjestää pääomamarkkinapäivän analyytikoille ja institutionaalisille sijoittajille torstaina 16.9.2021 klo 13.00–noin 16.00.

Koronapandemiatilanteen salliessa myös fyysinen osallistuminen tilaisuuteen voi tulla mahdolliseksi. Webcast-linkki ja tilaisuuden ohjelma julkistetaan lähempänä tilaisuuden ajankohtaa. Lue lisää. 

Alma Media ostaa moottorialan johtavan markkinapaikan Nettixin ja vahvistaa asemaansa markkinapaikkaliiketoiminnassa Suomessa

Pörssitiedote kaupasta 5.3.2021

Linkki tiedotustilaisuuden webcastiin

Tiedotustilaisuuden esitys

Tiedote kaupan saamisesta päätökseen 1.4.2021