Alma Media kasvattaa määrätietoisesti digitaalista media- ja palveluliiketoimintaansa Suomessa ja muualla Euroopassa.

    Alma Media > Sijoittajille > Sijoittajille

Alma Media sijoituskohteena

Alma Media on voimakkaasti uudistuva digitaaliseen palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediayhtiö, jonka tuotteet ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä. Yhtiö rakentaa kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla.

Alma Medialla on työntekijöitä 11 Euroopan maassa. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. 

Miksi sijoittaa Alma Mediaan?

Alma Median kassavirta ja taserakenne mahdollistavat kasvuinvestointeja myös tulevaisuudessa. Lisäksi yhtiön pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet tukevat sekä kasvua että osinkotuottoja tavoittelevaa sijoitustyyliä. Katso video Alma Mediasta sijoituskohteena ja lue lisää täältä.

Sijoittajasivujemme tavoitteena on tarjota tietoa Alma Mediasta sijoituskohteena ja edesauttaa yhtiön osakkeen oikeaa arvonmuodostusta. Sijoittajasuhdetoimintamme tavoitteena on tukea yhtiön osakkeen oikeaa arvonmuodostusta antamalla jatkuvasti ja johdonmukaisesti kaikki olennainen yhtiötä koskeva tieto tasapuolisesti kaikille markkinaosapuolille.

Alma Median osavuosikatsaus Q3/2022

Alma Media julkisti Q3 osavuosikatsauksensa kaudelta 1.1.–30.9.2022 keskiviikkona 20.10.2022 klo 8.00. Englanninkielinen yhdistetty tiedotustilaisuus ja webcast analyytikoille, sijoittajille ja medialle järjestettiin samana päivänä klo 11.00–12.00. Kysymyksiä pystyi esittämään webcast-alustan chat-toiminnon kautta. Webcast-lähetystä voi katsoa osoitteessa: https://almamedia.videosync.fi/2022-q3-results/register (vaatii rekisteröitymisen).

Pääomamarkkinapäivä 2022

Alma Media järjesti pääomamarkkinapäivän analyytikoille ja institutionaalisille sijoittajille keskiviikkona 23.11.2022 klo 13.00. Englanninkielistä tilaisuutta voi seurata webcast-lähetyksenä (vaatii rekisteröitymisen). Edellisen kerran yhtiö järjesti pääomamarkkinapäivän torstaina 16.9.2021, tilaisuuden tallenne katsottavissa täältä.

muutoksentekijat_2022
Päästöjen puolitus ja kolminkertainen liikevoitto

Alman toimitusjohtaja Kai Telanne kertoo, miten kestävää kasvua kiihdytetään digitaalisten median ja palveluiden voimalla.

Lue lisää Kauppalehdestä

Alman toimitusjohtaja Kai Telanne ja hallituksen puheenjohtaja Catharina Stackelberg -Hammarén päätöimittaja Arno Ahosniemen haastattelussa.
(kesto 36 minuuttia)

Loading the player…

Toimitusjohtaja Kai Telanne Inderesin haastattelussa 20.10.2022 (kesto noin 7 min)

Loading the player…

Toimitusjohtaja Kai Telanne Inderesin haastattelussa 20.7.2022 (kesto n. 8 min)

Loading the player…

Toimitusjohtaja Kai Telanteen Alma Media sijoituskohteena -esiintyminen Pörssisijoittajan viikko 2022 -tapahtumassa (kesto n. 20 minuuttia)

Loading the player…
Pörssisäätiö ja Sijoitusanalyytikot ry valitsivat Alma Median verkkosivut Suomen parhaaksi sijoittajasivustoksi keskisuurten yritysten sarjassa vuonna 2022. Alma sai Keskisuuret pörssiyhtiöt -kategoriassa hopeaa 2021, pronssipalkinnon vuonna 2020, ja voitti sarjansa kaksi kertaa peräkkäin vuosina 2018 ja 2019.