Alma Media kasvattaa määrätietoisesti digitaalista media- ja palveluliiketoimintaansa Suomessa ja muualla Euroopassa.

    Alma Media > Sijoittajille > Sijoittajille

Alma Media sijoituskohteena

Alma Media on digitaalisiin rekrytointi- ja markkinapaikkapalveluihin sekä uutismediaan keskittynyt konserni. Suomessa yhtiön liiketoimintaan kuuluvat markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta. Yhtiöllä on työntekijöitä 12 Euroopan maassa ja sen osake noteerataan NASDAQ Helsingissä.

Miksi sijoittaa Alma Mediaan?

Yhtiön pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet tukevat sekä kasvua että osinkotuottoja tavoittelevaa sijoitustyyliä. Alma Median kassavirta ja taserakenne mahdollistavat kasvuinvestointeja myös tulevaisuudessa. Lue lisää yhtiöstä sijoituskohteena ja yhtiön strategiasta.

Sijoittajasivujemme tavoitteena on tarjota tietoa Alma Mediasta sijoituskohteena ja edesauttaa yhtiön osakkeen oikeaa arvonmuodostusta. Sijoittajasuhdetoimintamme tavoitteena on tukea yhtiön osakkeen oikeaa arvonmuodostusta antamalla jatkuvasti ja johdonmukaisesti kaikki olennainen yhtiötä koskeva tieto tasapuolisesti kaikille markkinaosapuolille.

Avainluvut

>24 %
oikaistu liikevoitto
>26 %
oman pääoman tuotto
>16 %
sijoitetun pääoman tuotto
380 %
osakkeen kokonaistuotto (viim. 10 v.)

Luvut ovat tilikaudelta 2023.

Ajankohtaista

header_website

Alma Median Q1 2024

Alma Media julkisti tammi – maaliskuun 2024 osavuosikatsauksen perjantaina 19.4.2024 klo 8.00. Englanninkielinen yhdistetty tiedotustilaisuus ja webcast analyytikoille, sijoittajille ja medialle järjestettiin 19.4 klo 11.00–12.00. Lähetys on katsottavissa täältä (pyytää rekisteröitymään).

alma_media_0038

Yhtiökokous 2024

Alma Media Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidettiin perjantaina 5.4.2024 kello 12.00 Helsingissä.

Lue lisää Yhtiökokous 2024 -sivulta.

Pörssisäätiö ja Sijoitusanalyytikot ry ovat valinneet Alma Median verkkosivut Suomen parhaaksi sijoittajasivustoksi keskisuurten yritysten sarjassa vuosina 2022 – 2024.

Uusimmat videot

Kai Telanne Inderesin haastattelussa 19.4. (kesto n. 7 min)

Telanteen esitys yhtiökokouksessa 2024 (kesto n. 37 min)

Vanhemmat tallenteet ja videot.

Päästöjen puolitus ja kolminkertainen liikevoitto

muutoksentekijat_2022

Miten digitaalinen media ja vastuullisuus liittyvät yhteen? Alma Media on määrätietoisesti toteuttanut digitaaliseen transformaatioon perustuvaa strategiaa ja sen hedelmät kantavat tänä päivänä laajalle yhteiskuntaan.

Alman toimitusjohtaja Kai Telanne kertoo, miten kestävää kasvua kiihdytetään digitaalisten median ja palveluiden voimalla.

Lue lisää Kauppalehdestä