Alma Media kasvattaa määrätietoisesti digitaalista media- ja palveluliiketoimintaansa Suomessa ja muualla Euroopassa.

    Alma Media > Sijoittajille > Sijoittajille

Alma Media sijoituskohteena

Alma Media on voimakkaasti uudistuva digitaaliseen palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediayhtiö, jonka tuotteet ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä. Yhtiö rakentaa kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla.

Alma Medialla on työntekijöitä 11 Euroopan maassa. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. 

Miksi sijoittaa Alma Mediaan?

Alma Median kassavirta ja taserakenne mahdollistavat kasvuinvestointeja myös tulevaisuudessa. Lisäksi yhtiön pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet tukevat sekä kasvua että osinkotuottoja tavoittelevaa sijoitustyyliä. Katso video Alma Mediasta sijoituskohteena ja lue lisää täältä.

Sijoittajasivujemme tavoitteena on tarjota tietoa Alma Mediasta sijoituskohteena ja edesauttaa yhtiön osakkeen oikeaa arvonmuodostusta. Sijoittajasuhdetoimintamme tavoitteena on tukea yhtiön osakkeen oikeaa arvonmuodostusta antamalla jatkuvasti ja johdonmukaisesti kaikki olennainen yhtiötä koskeva tieto tasapuolisesti kaikille markkinaosapuolille.

 

Alma Median Q1 2022 osavuosikatsaus

Alma Media julkisti osavuosikatsauksensa kaudelta 1.1.–31.3.2022 perjantaina 22.4.2022 klo 8.00. Webcast-lähetyksen tallenteen voi katsoa osoitteessa: https://almamedia.videosync.fi/results-q1-2022/register (vaatii rekisteröitymisen). Kysymyksiin, jotka esitettiin chat-toiminnon kautta, vastattiin tilaisuudessa.

Pääomamarkkinapäivä 2021

Alma Media järjesti pääomamarkkinapäivän analyytikoille ja institutionaalisille sijoittajille torstaina 16.9.2021 klo 13.00–noin 16.00. Tilaisuuden tallenne katsottavissa täältä.

Alman toimitusjohtaja Kai Telanne ja hallituksen puheenjohtaja Catharina Stackelberg -Hammarén päätöimittaja Arno Ahosniemen haastattelussa.
(kesto 36 minuuttia)

Toimitusjohtaja Kai Telanne Inderesin haastattelussa 22.4.2022
(kesto 5 minuuttia)

Toimitusjohtaja Kai Telanteen Alma Media sijoituskohteena -esiintyminen 14.9.2021 Pörssisijoittajan viikko -tapahtumassa (kesto 25 minuuttia)

Loading the player…
Pörssisäätiö ja Sijoitusanalyytikot ry valitsivat Alma Median verkkosivut Suomen parhaaksi sijoittajasivustoksi keskisuurten yritysten sarjassa vuonna 2022. Alma sai Keskisuuret pörssiyhtiöt -kategoriassa hopeaa 2021, pronssipalkinnon vuonna 2020, ja voitti sarjansa kaksi kertaa peräkkäin vuosina 2018 ja 2019.