Alma Media > Tietoa meistä > Liiketoiminta-alueet

Liiketoiminta-alueet

Alma Median liiketoiminta-alueet ovat Alma Career, Alma News Media ja Alma Marketplaces.

ALMA CAREER

Alma Careerin rekrytointipalveluita ovat muun muassa Jobs.cz, Prace.cz, CVOnline, Profesia.sk, MojPosao.net, MojPosao.ba ja Jobly. Segmentti toimii 11 maassa Euroopassa. Sen tavoitteena on työpaikkailmoittelun vahvistamisen lisäksi liiketoiminnan laajentaminen uusiin työnhakua ja työnantajien tarpeita tukeviin palveluihin, kuten työpaikkailmoitteluun liittyvään teknologiaan, digitaalisiin henkilöstöpalveluihin ja koulutukseen. Siirry Alma Careerin sivuille

ALMA NEWS MEDIA

Alma News Media -liiketoimintasegmenttiin kuuluvat Suomen suurin digitaalinen uutismedia Iltalehti, johtava talousuutismedia Kauppalehti sekä Alman muut journalistiset uutismediat. Alma News Media on johtava digitaalinen uutismedia Suomen markkinoilla ja maksullisten digisisältöjen edelläkävijä, jolla on johtava digimainontaverkosto. Segmentti toimii Suomessa.

ALMA MARKETPLACES

Alma Marketplaces -segmenttiin kuuluvat asuntojen, toimitilojen ja liikkumisen markkinapaikat ja järjestelmät, vertailupalvelut sekä yrityksille ja ammattilaisille suunnatut palvelut. Segmentin tunnetuimpia palveluita ovat muun muassa Etuovi, Nettiauto, Objektvision ja Suomenlaki.com. Segmentti toimii Suomessa ja Ruotsissa.