Alma Media > Sijoittajille > Hallinnointi > Ilmoitukset mahdollisista väärinkäytöksistä

Ilmoitukset mahdollisista väärinkäytöksistä

Meille on tärkeää, että eettisten toimintaohjeidemme periaatteet pannaan täytäntöön ja että niitä noudatetaan käytännössä.

Mikäli havaitset väärinkäytöksiä suhteessa Alman Median eettisen ohjeistuksen noudattamiseen, muihin yhtiön toimintaperiaatteisiin tai lakien vastaiseen toimintaan, käytä Alma Whistleblow -ilmoituskanavaa.

Ilmoituskanavaa ei ole tarkoitettu asiakaspalautteen antamiseen, uutisvinkkien antamiseen tai henkilökohtaisiin kiistoihin liittyvistä ongelmista ilmoittamiseen. Tavanomaisissa Alma Median toimintaan liittyvissä yhteydenotoissa, asiakaspalautteessa ja tiedusteluissa, pyydämme lähettämään sähköpostia asiakaspalveluumme (eri palveluiden ja medioiden yhteystiedot löytyvät täältä https://www.almamedia.fi/yhteystiedot) tai kirjoittamaan sähköpostia almamedia(a)almamedia.fi.

Alma Whistleblow-ilmoituskanava on turvallinen ja luottamuksellinen. Luottamuksellisuuden varmistamiseksi kanava on ulkopuolisen kumppanin (WhistleB) ylläpitämä. Ilmoitukset tehdään salatusti ja suojataan salasanoin. Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti.

Alma Whistleblow-ilmoituskanava on käytettävissä yhdellätoista eri kielellä.