Alma Media > Sijoittajille > Alma Media sijoituskohteena > Sijoittajayhteydet

Sijoittajayhteydet

Alma Mediassa osakkeenomistajien, sijoittajien ja analyytikoiden informointia koordinoi konserniviestintä, joka vastaa myös sijoittajatilaisuuksien järjestämisestä.

Alma Media järjestää aina tuloksen julkistamisen yhteydessä  englanninkielinen webcast analyytikko- ja lehdistötilaisuuden, jossa johtoryhmän edustajia on läsnä.

Yhtiö pyrkii säännöllisesti tapaamaan sijoittajia Suomen ulkopuolella osavuositulosten julkistuksen jälkeen. Osallistuminen roadshow-matkoihin päätetään sekä tarkoituksenmukaisuuden että tasapuolisuuden periaatteita noudattaen.

Institutionaalisten sijoittajien ja analyytikoiden tapaamisia johdon kanssa koordinoidaan konserniviestinnästä. Tavoitteena on, että paikalla on aina IR-toimintoa edustava henkilö (talousjohtaja tai viestintäpäällikkö).

Yhtiö pyrkii järjestämään vuosittain pääomamarkkinapäivän, joka on suunnattu institutionaalisille sijoittajille.

Alma Media osallistuu harkinnan mukaan piensijoittajille suunnattuihin tapahtumiin Suomessa. Näitä tilaisuuksia ovat muun muassa sijoitusmessut, pörssi-illat ja osakesäästäjäyhteisöjen tilaisuudet.

Sijoittajatapaamisten järjestelyissä noudatetaan neljän viikon hiljaista jaksoa ennen tilinpäätöstiedotteen ja osavuosikatsausten julkistamista. Nämä ajat on merkitty IR-kalenteriin.

Ota yhteyttä:

Alma Median sijoittajasuhteet:
Tapaamispyynnöt:
 • Teemu Salmi

  Sijoittajasuhdejohtaja

  Puh. 010 665 6495
  teemu.salmi(at)almamedia.fi

 • Minna Oksanen

  Viestintäkoordinaattori

  Puh. 010 665 2271
  minna.oksanen(at)almamedia.fi

Kysymyksiä yhtiölle voi esittää myös sähköpostitse osoitteeseessa alma.ir(at)almamedia.fi.

Liputusilmoitukset tehdään osoitteeseen flagging(at)almamedia.fi.