Rohkeus kasvaa yhdessä

#almaspirit 
#rohkeuskasvaa

  Alma Media > Alma työpaikkana

Alma työpaikkana

Alma Media on kansainvälinen ja voimakkaasti uudistuva yhtiö, sekä mielenkiintoinen työpaikka monenlaiselle osaajalle. Tänä päivänä liiketoimintamme keskittyy median lisäksi markkinapaikkoihin ja rekrytointiin. Meillä on yhteensä yli sata tuotetta ja palvelua, joita kehitämme pääsääntöisesti itse. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat mm. Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Jobly, Etuovi.com sekä Nettiauto. Ulkomailla liiketoimintamme koostuu rekrytointipalveluista ja palvelemme asiakkaita Alma Career -brändillä.

Alman pääkonttori, Alma-talo, sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Lisäksi meillä on toimistot Tampereella Finlaysonin alueella, sekä pienet toimipisteet myös Turussa ja Oulussa. Almalaisia on Suomessa yli 800 ja vastaavanlainen määrä meitä työskentelee myös rekrytointipalveluidemme parissa ulkomailla, yli kymmenessä Euroopan maassa. Almalla tehdään monipaikkaista työtä.

Työnantajalupauksemme: Rohkeus kasvaa yhdessä

Meille almalaisille tärkeitä asioita ovat rohkeus, yhteistyö ja ystävällinen kulttuuri, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Muuttuvassa liiketoimintaympäristössämme tarvitaan rohkeutta. Rohkeutta haastaa, kokeilla rajoja ja uudistua.

Meille rohkeus ei tarkoita vain suuria sankaritekoja, vaan myös pieniä arkipäiväisiä asioita: kun uskallat sanoa mielipiteesi, tehdä asioita uudella tavalla, kokeilla ja epäonnistua. Tarvitsemme rohkeutta luodaksemme uutta kasvua.

Ja rohkeus kasvaa parhaiten yhdessä.

alma-projector-shoot-21__web

Ystävällinen kulttuuri, jossa voit olla juuri sellainen kuin olet

 • Olemme joustava työnantaja ja meillä voit tehdä töitä monipaikkaisesti.
 • Kunnioitamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa.
 • Luotamme toisiimme ja annamme vastuuta ja vapautta työhön.
alma_2022_1800px-23__web

Merkityksellinen ja vaikuttava työ

 • Tuotteemme ovat tunnettuja ja miljoonat ihmiset käyttävät niitä päivittäin, joten työlläsi on todellista vaikutusta.
 • Tuotteisiimme luotetaan, kun ihmiset tekevät elämänsä tärkeimpiä päätöksiä.
 • Alman vaikutus yhteiskuntaan on vahvasti positiivinen.
alma_media_12_2021_955__web

Mahdollisuus kasvaa

 • Olemme iso yritys, josta löytyy monia mahdollisuuksia kehittymiseen.
 • Kannustamme kokeilemaan rohkeasti uutta ja oppimaan.
 • Vaalimme sisäisen yhteistyön ja toisiltamme oppimisen voimaa.

Alma lukuina

80%
henkilöstön tyytyväisyys (asteikko 1-100)
1700
työntekijää
12
toimintamaata
304,9
MEUR liikevaihto vuonna 2023

Almalaisena saat kattavat edut käyttöösi

Almalla arvostamme vapaa-aikaasi. Tuemme työn ja muun elämän yhteensovittamista yksilölähtöisesti. Meille tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä on tärkeää ja mittaamme sen toteutumista säännöllisesti. Viimeisimmässä tutkimuksessa 4,3/5 koki Alman olevan joustava työnantaja kaikissa elämän eri vaiheissa.
Alman toimitilat ovat esteettömiä. Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä ja Tampereella. Viihtyvyyteesi on panostettu ja olemme huomioineet niin yhteisöllisyyden kuin hiljaisten tilojen tarpeet.
Monipaikkaisella työllä olemme pyrkineet lisäämään työn joustavuutta, tuottavuutta sekä työntekijöiden hyvinvointia. Almalla saat tehdä töitä niin toimistolta kuin kotikonttoriltakin tai ihan mistä tahansa se kulloinkin on helpoin järjestää. Työsi tulokset ovat yhtä arvokkaita riippumatta siitä, teetkö työtä toimistolla vai etänä. Jokainen tiimi toimii itselleen parhaalla tavalla ja sopii yhdessä parhaiten sopivat käytännöt.
Almalaisen hyvinvointi koostuu monen eri asian summasta. Mielen hyvinvoinnin tueksi tarjoamme jokaiselle almalaiselle Auntien vapaasti käyttöönsä. Auntie tarjoaa psykologista keskustelutukea niin stressiin, ylisuorittamiseen kuin kadonneen motivaation löytämiseen erilaisten palvelupakettien muodossa. Järjestämme myös säännöllisesti hyvinvointiluentoja almalaisten itse toivomista aiheista aina terveellisestä ravinnosta oman ajan hallintaan. Fyysisestä hyvinvoinnista huolehdimme taukoliikunnan avulla, jonka lisäksi Alma-talolla käy myös hieroja.
Käytössämme on epassi, jonka kautta saat almalaisena valita, panostatko liikuntaan, kulttuuriin vai hyödynnätkö käytössä olevan edun työmatkoihin. Tarjoaman summan voit myös halutessasi jakaa vaikka näihin kaikkiin. Liikunta- ja kulttuurietua voit hyödyntää vaikka kuntosalijäsenyyteen tai lempibändisi keikkalippuihin.
Tarjoamme sinulle epassin kautta laajat lounasmahdollisuudet kaupungista riippumatta. Lisäksi meillä on muutamia sopimushintaisia lounasravintoloita, joiden kautta almalaisena lounastat edullisemmin.
Käytössämme on epassi, jonka kautta saat almalaisena valita, panostatko liikuntaan, kulttuuriin vai hyödynnätkö käytössä olevan edun työmatkoihin. Tarjoaman summan voit myös halutessasi jakaa vaikka näihin kaikkiin. Almalaisena sinulla on halutessasi mahdollisuus myös autoetuun.
Puhelin on monelle yksi tärkeimmistä työvälineistä. Almalla saat tilata omaan käyttöösi parhaiten sopivan puhelimen Elisan laajasta uusimpien laitteiden valikoimasta.
Tarjoamme laajat työterveyshuollon palvelut riippumatta siitä, missä kaupungissa työskentelet.
Alman yksi arvoista on tiimipeli, jonka vuoksi uskomme yhteistyön ja yhdessä tekemisen voimaan. Siksi kannustammekin kaikkia tiimejä kokoontumaan säännöllisesti myös arjen ahertamisen ohella. Järjestämme vuosittain myös koko Alman yhteisiä tapahtumia ja tempauksia, niin pienempiä kuin suurempia.
Palkitsemme työntekijöitämme säännöllisesti. Kannustepalkkio on jokaisen almalaisen palkkio asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Strategian toteuttamista edistävästä suorituksesta palkitsemme kertapalkkioin. Kertapalkkiota voi jokainen ehdottaa esimerkiksi kollegalleen.
Meillä Almassa saat olla juuri sellainen kuin olet. Toimistolle (tai Teams-kokoukseen) voit tulla hupparissa ja lenkkareissa, tai puvussa ja solmiossa – mikä sinusta tuntuu parhaalta! Meitä on paljon, emmekä välttämättä tunne kaikkia työkavereitamme henkilökohtaisesti, mutta moikkaamme toisiamme iloisesti, kun kohtaamme. Toimimme 12 maassa ja teemme yhteistyötä myös maarajojen yli. Teemme jatkuvasti töitä monimuotoisuuden kehittymisen eteen.
Almalaisena saat rajattomat lukuoikeudet omiin medioihimme kuten Kauppalehteen ja Iltalehti Plussaan. Lisäksi kaikille almalaisille tarjotaan Alma Talentin asiantuntijakirjallisuutta, -tapahtumia ja –koulutuksia sekä laajat alennukset omiin tuotteisiimme.
Kaikki vakituisessa työsuhteessa Almalla työskentelevät almalaiset voivat halutessaan ottaa leasing -pyörän työsuhde-etuna. Kannustamme sinua huolehtimaan hyvinvoinnistasi esimerkiksi kulkemalla työmatkat pyörän selässä.
Uskomme jatkuvaan ja tavoitteelliseen osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sisäisiä kehittymismahdollisuuksia ja tuen omalle henkilökohtaiselle kehittymiselle. Jokaisella almalaisella on oma kehittymissuunnitelma ja omalle kehittymiselle on laadittu tavoitteet. Kannustamme lisäksi almalaisia jakamaan omaa osaamistaan – meillä onkin laaja sisäinen valmentajaverkosto 1500 kollegan joukossa.

Kiinnostuitko?

alma_media_0962_header

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia kehittämään kymmeniä palveluitamme yhdessä almalaisten huippuosaajien kanssa.
Katso avoimet työpaikat ja hae osaksi kansainvälistä ja digitaalista tarinaamme!

#rohkeuskasvaa #almaspirit

avoimet työpaikat

alma_media_0038_header_1

Tee leikkimielinen testi, jossa saat selville, millaista Almalla on olla töissä ja houkutteleeko kulttuurimme.

TEE LEIKKIMIELINEN TESTI

Uutisia Almalta

Työn autonomia mahdollistaa omannäköisen elämän

Töissä Almalla

Askeleita kohti monimuotoisempaa työelämää

Vastuullisuus

Päivä uutisdeskissä mullisti käsityksen toimittajan työstä

Töissä Almalla

Empatiaa ja muuttuvien tarpeiden huomioimista

Töissä Almalla

Yhteistyössä

Alma tekee oppilaitosyhteistyötä sekä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun että Haaga-Helian ammattikorkeakoulun kanssa. Lisäksi olemme Women in Tech -verkoston jäsen.

Seuraa meitä somessa

linkedin instagram x  youtube