Alma Media > Alma työpaikkana

Alma työpaikkana

Alma Media on kansainvälinen, voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan ja palveluihin keskittyvä yhtiö. Meillä työskentelee 1700 ammattilaista, 12 Euroopan maassa. Tarkoituksemme on kiihdyttää yksilöiden, yritysten ja yhteiskunnan kestävää kasvua. Olemme läsnä miljoonien ihmisten arjessa, elämää rikastamassa ja helpottamassa. Suomessa tunnetuimpia brändejämme  ovat mm. Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Jobly, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat mm. Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia kehittämään kymmeniä palveluitamme yhdessä almalaisten huippuosaajien kanssa.
Katso avoimet työpaikat ja hae osaksi kansainvälistä ja digitaalista kasvutarinaamme!

avoimet työpaikat

Rohkeus kasvaa yhdessä

Almalaiset työskentelevät yli sadan brändin ja palvelun parissa kansainvälisesti. Meitä yhdistää yhteiset arvot: rohkeus, joukkuepeli sekä vapaa ja moniarvoinen viestintä. Saavuttaaksemme jotain erityistä, tarvitsemme rohkeutta. Ja rohkeus kasvaa parhaiten yhdessä.

_a7a9354__web

Työn vaikuttavuus

 • Pääset tekemään työtä Suomen tunnetuimpien media- ja palvelubrändien parissa. Almalla on yhteensä noin sata eri mediaa ja palvelua Suomessa ja 11 muussa Euroopan maassa.
 • Visiomme on vaalia ihmisen luontaista uteliaisuutta ja olla apuna elämän eri valinnoissa. Edesautat työlläsi yksilöiden, yritysten ja yhteiskunnan kestävää kasvua.
 • Työnkuvat ovat Almalla mielenkiintoisia ja monipuolisia. Pääset vaikuttamaan omaan rooliisi, käyttämään omia vahvuuksiasi ja samalla kehittämään itseäsi.
_a7a7228__web

Mahdollisuus kasvaa

 • Digitaalinen media ja erilaiset verkkopalvelut ovat olleet meillä tekemisen ytimessä jo pitkään. Käytämme moderneja teknologioita ja kokeilemme rohkeasti uutta.
 • Kansainvälisyys tuo almalaisille mielenkiintoisia mahdollisuuksia yhteistyön sekä oppimisen kannalta.
 • Saat aikaa kehittää omaa osaamistasi. Järjestämme paljon koulutuksia ja tuemme jokaisen henkilökohtaista oppimista
alma-teemavideot-26-3-2021-kuvat-17

Moderni kulttuuri

 • Almassa yhdistyy ketterä startup-henkisyys sekä ison konsernin edut ja mahdollisuudet
 • Olemme reilu ja joustava työnantaja. Tuemme työn ja yksityiselämän yhteensovittamisessa.
 • Almalla on tilaa sateenkaaren jokaiselle sävylle: meillä jokainen saa tulla nähdyksi ja kohdatuksi omana itsenään.
 • Hierarkiamme on matala. Asioita ideoidaan ja kehitetään yhdessä.
 • Almalaisia yhdistää yhteinen asenne #almaspirit. Löydät meidät em. tunnisteella somesta!

Alma lukuina

80%
henkilöstön tyytyväisyys (asteikko 1-100)
1700
työntekijää
12
toimintamaata
304,9
MEUR liikevaihto vuonna 2023

Almalaisena saat kattavat edut käyttöösi

Almalla arvostamme vapaa-aikaasi. Tuemme työn ja muun elämän yhteensovittamista yksilölähtöisesti. Meille tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä on tärkeää ja mittaamme sen toteutumista säännöllisesti. Viimeisimmässä tutkimuksessa 4,3/5 koki Alman olevan joustava työnantaja kaikissa elämän eri vaiheissa.
Alman toimitilat ovat esteettömiä. Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä ja Tampereella. Viihtyvyyteesi on panostettu ja olemme huomioineet niin yhteisöllisyyden kuin hiljaisten tilojen tarpeet.
Monipaikkaisella työllä olemme pyrkineet lisäämään työn joustavuutta, tuottavuutta sekä työntekijöiden hyvinvointia. Almalla saat tehdä töitä niin toimistolta kuin kotikonttoriltakin tai ihan mistä tahansa se kulloinkin on helpoin järjestää. Työsi tulokset ovat yhtä arvokkaita riippumatta siitä, teetkö työtä toimistolla vai etänä. Jokainen tiimi toimii itselleen parhaalla tavalla ja sopii yhdessä parhaiten sopivat käytännöt.
Almalaisen hyvinvointi koostuu monen eri asian summasta. Mielen hyvinvoinnin tueksi tarjoamme jokaiselle almalaiselle Auntien vapaasti käyttöönsä. Auntie tarjoaa psykologista keskustelutukea niin stressiin, ylisuorittamiseen kuin kadonneen motivaation löytämiseen erilaisten palvelupakettien muodossa. Järjestämme myös säännöllisesti hyvinvointiluentoja almalaisten itse toivomista aiheista aina terveellisestä ravinnosta oman ajan hallintaan. Fyysisestä hyvinvoinnista huolehdimme taukoliikunnan avulla, jonka lisäksi Alma-talolla käy myös hieroja.
Käytössämme on epassi, jonka kautta saat almalaisena valita, panostatko liikuntaan, kulttuuriin vai hyödynnätkö käytössä olevan edun työmatkoihin. Tarjoaman summan voit myös halutessasi jakaa vaikka näihin kaikkiin. Liikunta- ja kulttuurietua voit hyödyntää vaikka kuntosalijäsenyyteen tai lempibändisi keikkalippuihin.
Tarjoamme sinulle epassin kautta laajat lounasmahdollisuudet kaupungista riippumatta. Lisäksi meillä on muutamia sopimushintaisia lounasravintoloita, joiden kautta almalaisena lounastat edullisemmin.
Käytössämme on epassi, jonka kautta saat almalaisena valita, panostatko liikuntaan, kulttuuriin vai hyödynnätkö käytössä olevan edun työmatkoihin. Tarjoaman summan voit myös halutessasi jakaa vaikka näihin kaikkiin. Almalaisena sinulla on halutessasi mahdollisuus myös autoetuun.
Puhelin on monelle yksi tärkeimmistä työvälineistä. Almalla saat tilata omaan käyttöösi parhaiten sopivan puhelimen Elisan laajasta uusimpien laitteiden valikoimasta.
Tarjoamme laajat työterveyshuollon palvelut riippumatta siitä, missä kaupungissa työskentelet.
Alman yksi arvoista on tiimipeli, jonka vuoksi uskomme yhteistyön ja yhdessä tekemisen voimaan. Siksi kannustammekin kaikkia tiimejä kokoontumaan säännöllisesti myös arjen ahertamisen ohella. Järjestämme vuosittain myös koko Alman yhteisiä tapahtumia ja tempauksia, niin pienempiä kuin suurempia.
Palkitsemme työntekijöitämme säännöllisesti. Kannustepalkkio on jokaisen almalaisen palkkio asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Strategian toteuttamista edistävästä suorituksesta palkitsemme kertapalkkioin. Kertapalkkiota voi jokainen ehdottaa esimerkiksi kollegalleen.
Meillä Almassa saat olla juuri sellainen kuin olet. Toimistolle (tai Teams-kokoukseen) voit tulla hupparissa ja lenkkareissa, tai puvussa ja solmiossa – mikä sinusta tuntuu parhaalta! Meitä on paljon, emmekä välttämättä tunne kaikkia työkavereitamme henkilökohtaisesti, mutta moikkaamme toisiamme iloisesti, kun kohtaamme. Toimimme 12 maassa ja teemme yhteistyötä myös maarajojen yli. Teemme jatkuvasti töitä monimuotoisuuden kehittymisen eteen.
Almalaisena saat rajattomat lukuoikeudet omiin medioihimme kuten Kauppalehteen ja Iltalehti Plussaan. Lisäksi kaikille almalaisille tarjotaan Alma Talentin asiantuntijakirjallisuutta, -tapahtumia ja –koulutuksia sekä laajat alennukset omiin tuotteisiimme.
Kaikki vakituisessa työsuhteessa Almalla työskentelevät almalaiset voivat halutessaan ottaa leasing -pyörän työsuhde-etuna. Kannustamme sinua huolehtimaan hyvinvoinnistasi esimerkiksi kulkemalla työmatkat pyörän selässä.
Uskomme jatkuvaan ja tavoitteelliseen osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman sisäisiä kehittymismahdollisuuksia ja tuen omalle henkilökohtaiselle kehittymiselle. Jokaisella almalaisella on oma kehittymissuunnitelma ja omalle kehittymiselle on laadittu tavoitteet. Kannustamme lisäksi almalaisia jakamaan omaa osaamistaan – meillä onkin laaja sisäinen valmentajaverkosto 1500 kollegan joukossa.

Kansainvälinen Alma, jolla on paikallinen sydän

Alman pääkonttori, Alma-talo, sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Finlandia-talon ja Oodin naapurissa. Alma-talolla työskentelee yli 700 eri alojen ammattilaista aina liiketoiminnan kehittäjistä, myynnin ja markkinoinnin asiantuntijoihin, sekä journalisteista teknologiaosaajiin. Pääkaupunkiseudun almalaiset ovat työskennelleet modernissa Alma-talossa vuodesta 2012 lähtien. Lisäksi meillä on toimistot Tampereella Finlaysonin alueella, sekä pienet toimipisteet myös Turussa ja Oulussa. Almalaisia on Suomessa yli 800 ja vastaavanlainen määrä meitä työskentelee myös rekrytointipalveluidemme parissa ulkomailla, 11 eri Euroopan massa. Almalla tehdään monipaikkaista työtä.

Uutisia Almalta

Teknologia vauhdittaa Alman matkaa kohti kehittyneitä kaupankäyntialustoja

Trendit

Almalla palkittiin viime vuonna yhdeksän Influenceria

Töissä Almalla

Suosittu Alma Developer & Designer -ohjelma tähtää vakituiseen työpaikkaan

Töissä Almalla

Alma Growth Dayssa jaetaan tietoa kollegalta toiselle

Töissä Almalla

Yhteistyössä

Alma tekee oppilaitosyhteistyötä sekä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun että Haaga-Helian ammattikorkeakoulun kanssa. Lisäksi olemme Women in Tech -verkoston jäsen.

Seuraa meitä somessa

linkedin instagram x  youtube