Alma Media > Alma työpaikkana

Alma työpaikkana

Alma on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö, jossa työskentelee 1500 ammattilaista, 11 Euroopan maassa. Tarkoituksemme on kiihdyttää yksilöiden, yritysten ja yhteiskunnan kestävää kasvua. Olemme läsnä miljoonien ihmisten arjessa, elämää rikastamassa ja helpottamassa. Suomessa tunnetuimpia brändejämme  ovat mm. Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com,  Nettiauto sekä Nettimoto. Rekrytointipalvelujamme ovat mm. Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia kehittämään kymmeniä palveluitamme yhdessä almalaisten huippuosaajien kanssa. Katso avoimet työpaikat ja hae osaksi kansainvälistä ja digitaalista kasvutarinaamme!

Arvot tekemisen ytimessä: Rohkeus, joukkuepeli, vapaa ja moniarvoinen viestintä.

Alma koetaan vastuullisena ja uusiutumiskykyisenä

Monsterin Tunto-palvelu tuo vertaisarvioinnit suomalaisista työpaikoista kaikkien saataville. Kuka tahansa yrityksen entinen tai nykyinen työntekijä voi jättää anonyymin arvionsa yrityksestä työnantajana. Katso Alma Mediasta jätetyt arviot ja avoimet kommentit Tunto-palvelussa

Mitä tarjoamme?

mariaa

Työn vaikuttavuus

 • Pääset tekemään työtä Suomen tunnetuimpien media- ja palvelubrändien parissa. Almalla on yhteensä noin sata eri mediaa ja palvelua Suomessa ja kymmenessä muussa Euroopan maassa.
 • Visiomme on vaalia ihmisen luontaista uteliaisuutta, ja olla apuna elämän eri valinnoissa. Edesautat työlläsi yksilöiden, yritysten ja yhteiskunnan kestävää kasvua.
 • Työnkuvat ovat Almalla mielenkiintoisia ja monipuolisia. Pääset vaikuttamaan omaan rooliisi, käyttämään omia vahvuuksiasi ja samalla kehittämään itseäsi.
kenneth

Mahdollisuus kasvaa

 • Digitaalinen media ja erilaiset verkkopalvelut ovat olleet meillä tekemisen ytimessä jo pitkään. Olemme kasvattaneet digitaalisen liikevaihdon jo 76 prosenttiin. Tässä kasvutarinassa on ilo olla mukana.
 • Kansainvälisyys tuo almalaisille mielenkiintoisia mahdollisuuksia yhteistyön sekä oppimisen kannalta.
 • Saat aikaa kehittää omaa osaamistasi. Järjestämme paljon koulutuksia ja kannustamme jokaisen henkilökohtaista oppimista
eb

Moderni ja vastuullinen kulttuuri

 • Almalaisia yhdistää yhteinen asenne #almaspirit. Löydät meidät em. tunnisteella somesta!
 • Hierarkiamme on matala. Asioita ideoidaan ja kehitetään yhdessä.
 • Almalla on tilaa sateenkaaren jokaiselle sävylle: meillä jokainen saa tulla nähdyksi ja kohdatuksi itsenään, vapaana pelosta ja syrjinnästä.
 • Almassa yhdistyy ketterä startup-henkisyys sekä ison konsernin edut ja mahdollisuudet
 • Olemme reilu ja joustava työnantaja. Tuemme työn ja yksityiselämän yhteensovittamisessa.
 

Millaista Almalla on olla töissä?

Uutisia Almalta

Miltä näyttää työelämä vuonna 2052?

Monsterin ja Alma Median TET-harjoittelijat Anna, Sofia, Ella ja Oliver…

Almassa tapahtuu

Alma Medialla Suomen parhaat sijoittajasivut Mid Cap -kategoriassa

Pörssisäätiön ja Suomen Sijoitusanalyytikot ry:n järjestämässä Parhaat sijoittajasivut -kilpailussa Alma…

Almassa tapahtuu

Nuoret kehittävät TET-palvelua yhteistyössä yritysten ja oppilaitosten kanssa

Alma Media, Monster ja Lasten ja nuorten säätiö kehittävät yhteistyössä…

Töissä Almalla

Opiskelijat selvittivät toistuvien tulovirtojen merkitystä Alma Median talousraportoinnissa

Kauppakorkeakoulun maisteriopiskelijat Altti Laitinen ja Jake Jyväsjärvi selvittivät toistuvien tulovirtojen merkitystä Alma Median talousraportoinnissa.…

Töissä Almalla

Teemme työtä suomalaisen työelämän eteen

Alma on käynnistänyt onnityössä-hankkeen, jossa yhdessä kumppaniemme kanssa haluamme kehittää suomalaisesta työelämästä jatkuvan kehittymisen ja mahdollisuuksien maailmaa. Haluamme itse toimia esimerkkinä ja haastamme mukaan kaikki työpaikat, työntekijät ja päättäjät. Onnellisemman työelämän puolesta kannattaa tehdä työtä. Lue ratkaisuista, parhaista käytännöistä ja esimerkeistä onnityössä.fi -sivustolta ja somesta #onnityössä.

Alma vastuullisena työnantajana

Lue lisää