Alma Media > Sijoittajille > Osake > Analyytikot ja ennusteet

Analyytikot ja ennusteet

Tietojemme mukaan seuraavat analyytikot julkaisevat säännöllisesti Alma Mediaa koskevia tutkimusraportteja. Alla luetellut analyytikot seuraavat Alma Mediaa omasta aloitteestaan ja Alma Media ei vastaa heidän näkemyksistään.

PankkiAnalyytikkoPuhelinEmail
Carnegie Investment Bank, Finland BranchPia Rosqvist-Heinsalmi09 6187 1232pia.rosqvist-heinsalmi(at)carnegie.fi
InderesPetri Gostowski 040 821 5982petri.gostowski(at)inderes.fi
NordeaSanna Perälä09 530 08459sanna.perala(at)nordea.com
OPKimmo Stenvall010 252 4561kimmo.stenvall(at)op.fi
SEBNikko Ruokangas09 616 28684nikko.ruokangas(at)seb.fi

Konsensusennusteet

Kun klikkaat alla olevaa Hyväksyn-painiketta, siirryt web-sivulle, jota ylläpitää ja jonka sisällön toimittaa Vara Research GmbH. Alma Media ei ole millään tavoin vaikuttanut sivun sisältöön, laatuun, luonteeseen tai luotettavuuteen. Alma Media ei miltään osin vastaa kyseiseltä web-sivulta saatujen tietojen sisällöstä, oikeellisuudesta tai laajuudesta.

Vara Research GmbH:n tarjoama tieto perustuu Alma Mediaa seuraavien analyytikoiden arvioihin ja ennusteisiin. Linkistä saatavilla olevat tiedot eivät edusta Alma Median tai sen johdon käsityksiä, ennusteita tai arvioita. Linkki on lisätty Alma Median sivuille ainoastaan yleistä mielenkiintoa ja tiedon jakamista varten, eikä se merkitse minkäänlaista sivun sisältöön liittyvää kannanottoa, tarkastusta tai vahvistusta Alma Median osalta. Tietoa ei ole tarkoitettu sijoitusneuvoksi.

Kolmannen tahon tuottamalle sivulle siirtyminen tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla. Alma Media ei vastaa kolmannen tahon tuottamien sivujen sisällön hyödyntämisen seuraamuksista

Hyväksyn yllä olevat ehdot