#almaspirit
#rohkeuskasvaa

    Alma Media > Alma työpaikkana > Opiskelijoille

Opiskelijoille

Me uskomme nuoriin ja haluamme tarjota mahdollisuuksia ensimmäisiin askeliin uralla eteenpäin. Voit olla vastavalmistunut tekkiosaaja, tuleva myynnin ammattilainen, utelias toimittaja, innovatiivinen käyttöliittymäsuunnittelijan alku tai muuten vain kiinnostunut eri medioiden ja palveluiden kehittämisestä – meillä pääset oppimaan ja työskentelemään huippuosaajien kanssa. 


Vastavalmistuneet ja opintojen loppuvaiheessa olevat 

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja harjoittelujaksoja eri yksiköissämme. Ilmoitamme trainee-paikoistamme aina avoimet työpaikat -osiossamme, jossa voit myös hakea avoimia harjoittelupaikkoja. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä auki sinulle sopivaa harjoittelupaikkaa, voit tiedustella muita mahdollisuuksia täältä. Myös opinnäytetyön tekeminen Almalle on mahdollista harjoittelujaksojemme yhteydessä. Almalla on erinomaiset mahdollisuudet päästä jatkamaan ja luomaan uraa myös harjoittelujakson päätyttyä.

Kesätyöpaikat 

Yksiköissämme työskentelee joka kesä satoja kesätyöntekijöitä erilaisissa tehtävissä toimittajasta koodariin. Kesätyö on usein mahtava ponnahduslauta uralle Almassa. Kesätyöpaikkojen täyttäminen alkaa jo vuodenvaihteessa, joten kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä. Ilmoitamme kaikki kesätyöpaikat avoimet työpaikat- osiossa

Opiskelijayhteistyö ja vierailut

Haluamme Almassa panostaa opiskelijayhteistyöhön ja otamme vastaan ehdotuksia yhteistyöstä eri oppilaitosten ja järjestöjen kanssa. Järjestämme mielellämme vierailuja, ekskursioita tai tutustumisia – olethan meihin yhteydessä, mikäli olet kiinnostunut tutustumaan tarkemmin Alma Median toimintaan. Osallistumme vuosittain myös erilaisiin rekrytointitapahtumiin. Opiskelijayhteistyöstä voit olla yhteydessä osoitteeseen rekry(at)almamedia.fi.

Seuraa meitä somessa!

Ilmoitamme usein avoimista työpaikoistamme sekä tapahtumistamme sosiaalisen median kanavissamme, joten muistathan seurata meitä Facebookissa, LinkedIn:issä, Twitterissä ja Instagramissa. Voit myös tutustua almalaisiin tunnisteilla #almaspirit ja #rohkeuskasvaa.