Alma Media > Vastuullisuus Almassa > Vastuullisuus Almassa

Vastuullinen Alma Media

Alma Median pyrkimys on kiihdyttää omalla toiminnallaan yksilöiden, yritysten ja yhteiskunnan kestävää kasvua.

Digipalvelumme palvelevat niin kuluttajia kuin ammattilaisia. Media- ja palveluyhtiönä tuemme rakentavaa yhteiskunnallista keskustelua ja demokratiaa, tarjoamme elämyksiä ja oivalluksia. 

Asiakkaidemme luottamus meihin perustuu kiinnostaviin ja virheettömiin sisältöihin, hyviin palvelu- ja käyttökokemuksiin sekä vastuulliseen asiakastietojen käsittelyyn. Siksi keskitymme vastuullisuutemme kehittämisessä erityisesti journalismiin, markkinointiin ja tietoturva- ja tietosuoja-asioihin – unohtamatta vastuutamme ympäristöstä ja henkilöstöstämme.

alma_life_kesa2018-3-2

Alma Media sitoutui 1,5 asteen ilmastotavoitteeseen

Lue lisää

 

Korona-ajan poikkeustilanteessa osallistumme muun muassa seuraavin tavoin:

 

Tuemme yhdessä Suomalaisen työn liiton kanssa suomalaista työtä. Lue lisää ja löydä oma tapasi tehdä #vastuullisuusteko.

Olemme aina painottaneet hankintojen tekemistä paikallisilta tavaran- ja palveluntoimittajilta kaikissa yksiköissämme. Lue lisää.

Kauppalehden Yrittäjän selviytymispaketti. Yrittäjä, lue täältä neuvoja koronakriisistä selviytymiseen.

Slovakiassa Profesia on tarjonnut rekrytointityökalunsa veloituksetta järjestöjen ja viranomaisten käyttöön. Lisäksi Profesia on kerännyt materiaaleja hengityssuojaimien tekoon ja auttanut suojainten jakelussa sairaaloihin ja palvelutaloihin.

Tsekeissä toimiva LMC on kehittänyt Dobro.cz-alustan, joka yhdistää auttajat ja avuntarpeessa olevat yritykset tai yksityishenkilöt. Nimi Dobro viittaa yhteiseen hyvään.

Pitkäaikaisen kumppanimme Lasten ja nuorten säätiön selvitys Nuorten ääni: 10 kysymystä koronatilanteesta kertoo yläkoululaisten ajatuksista koronapandemian keskellä. Lue lisää Iltalehden artikkelista.

Yritysvastuun tavoitteemme

Olemme määritelleet kaikille yritysvastuun osa-alueille tavoitteet, joiden edistymisestä raportoimme säännöllisesti. Tavoitteista kerrotaan myös näillä sivuilla kunkin yritysvastuun osa-alueen yhteydessä:

Kestävän yhteiskunnan rakentaja

Laadukas palveluntarjoaja

Hyvä työnantaja

Luotettava kumppani  

Yhdessä

Yritysvastuumme kehittämisessä meitä auttaa joukko luotettavia ja pitkäaikaisia kumppaneita, joiden kanssa
teemme yhteistyötä. Sen lisäksi kuulumme muutamiin yritysvastuuverkostoihin ja –yhteistyöelimiin,
jotka toimivat tuntosarvinamme laajempaan yritysvastuukenttään.

Näistä kumppanuuksistamme ja jäsenyyksistämme tärkeimmät on esitelty alla.