Ohjelmallinen mainonta

Blogi    |    Tuotteet    |    Mainoksen esikatselutyökalu    |    OTA YHTEYTTÄ

    Alma Media > Mainostajat > Ohjelmallinen mainonta

Tehokkaampaa mainontaa ohjelmallisella ostamisella


Ohjelmallinen mainonta on digimainonnan ostamista ja myymistä automaatiota sekä ostojärjestelmiä hyödyntäen. ​Ohjelmallisesti ostettaessa mainonnan hinta määräytyy huutokaupassa ja mainonnan ostaminen tapahtuu reaaliajassa. Ohjelmallisessa mainonnassa ostetaan valittuja yleisöitä, ei pelkästään yksittäisiä medioita tai sivustoja. Mainonnan ostamisessa hyödynnetään tällöin dataa, algoritmeja ja teknologiaa.

Ajankohtaista asiaa ohjelmallisesta mainonnasta

Alma Spotlight kesäjakso – Alman mediamyynti paljastaa: Näillä taidoilla pärjäät kun mediaostaminen automatisoituu

Alma Spotlight

Alma Spotlight -podcast

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Googlen uusimmasta aikataulun lykkäämisestä

Just bidding

Alma Spotlight – Juuli Pelkonen, Adform: Meillä kaikilla on vastuu ylläpitää kotimaisten toimijoiden elinvoimaisuutta myös ohjelmallisessa mainonnassa

Alma Spotlight

Lue aiemmat artikkelit >>

Ohjelmallinen mainonta on tehokas tapa tehdä digimainontaa

Mainonnan ohjelmallinen ostaminen tuo useita eri hyötyjä. Ohjelmallinen ostotapa hyödyntää algoritmeja, jolloin sen avulla mainonnan optimointi on reaaliaikaista ja tehokasta.

Ohjelmallisessa mainonnassa korostuu erityisesti prosessien tehokkuus ja ostamisen helppous. Lisäksi ostotapa tarjoaa laajan valikoiman kohdennustapoja, jotka hyödyntävät dataa monipuolisesti. Näin on mahdollista löytää oikeat yleisöt oikeaan aikaan ilman yksittäisen median tai sivuston tuomia rajoitteita.

Ohjelmallinen mainonta tuo ostajalleen kontrollia mainonnan hallintaan ja esimerkiksi mainonnan toimivuuden mittaaminen ja testaaminen on helppoa. Ohjelmallisesti ostettaessa mainonnan ja yksittäiset kampanjat saa nopeasti alkuun ja muutoksiin on helppo reagoida. Kun mainontaa ostetaan yhden järjestelmän kautta, on se yhteismitallista ja hallittavaa.

Alma tarjoaa laadukkaan ympäristön ohjelmalliselle mainonnalle

Alma Media tarjoaa laadukkaan, turvallisen ja läpinäkyvän ympäristön ohjelmalliseen ostamiseen ja mainontaan. Voit ostaa mainontaa ohjelmallisesti läpi Alman eri sivustojen.

Kehitämme ohjelmallisen mainonnan kanavia ja mahdollisuuksia koko ajan, jotta asiakkaamme pääsevät hyödyntämään teknologian tuomia mahdollisuuksia mahdollisimman monipuolisesti ja tehokkaasti.

Teemme tiivistä yhteistyötä mainostajien kanssa, jotta käytännön tekeminen ja kampanjaseuranta olisi asiakkaan näkökulmasta helppoa ja tuottavaa.

Katso videolta, miten ohjelmallinen mainonta toimii:

Ohjelmallisen mainonnan Helpcenter

Tarvitsetko lisätietoa ohjelmallisessa mainonnassa käytettävistä järjestelmistä tai diileistä? Tai tarvitsetko apua ongelmatilanteessa?

Olemme koonneet ohjelmallisen mainonnan ostajaa arjessa helpottavia työkaluja ja informaatiota yhteen paikkaan.

Ota yhteyttä ohjelmallisen tiimiin

Tarvitsetko apua ohjelmallisessa alkuun pääsemisessä? Ota yhteyttä Alman ohjelmallisen mainonnan asiantuntijoihin!