Alma Media > Mainostajat > Mainosratkaisut

Tuotteet ja ratkaisut

Kohdentaminen

Alma-verkosto tarjoaa monipuoliset kohdentamisen ratkaisut oikean yleisön tavoittamiseen. Kohdentamalla saat paremman hyötysuhteen mainosnäytöille.

Lue lisää

Liikkuva kuva

Alma-verkosto tarjoaa videomainonnan ratkaisuja, jotka toimivat laiteriippumattomasti kaikissa Alman medioissa. Videomainontaa voi näyttää video- ja tekstisisältöjen yhteydessä sekä tavallisilla mainospaikoilla bannerin sisällä.

Lue lisää

Tulospohjainen markkinointi

Alma-verkosto tarjoaa klikkipohjaisen mallin tulospohjaiseen mainostamiseen. Mainostaminen on riskitöntä, koska maksat vain toteutuneista klikeistä. 

Lue lisää

Mobiilimainonta

Alman mobiiliverkosto tavoittaa 4 miljoonaa eri selainta viikossa ja on yksi Suomen tavoittavimmista mobiilimainonnan verkostoista. Mobiilin rich media -kampanjoiden keskimääräinen vuorovaikutusaste on jopa yli 6-kertainen staattisiin aineistoihin verrattuna.

Lue lisää

Rich Media

Rich media -mainosten avulla kiinnität käyttäjän huomion ja kasvatat vuorovaikutussastetta sekä mainoksen parissa vietettyä aikaa. Alma tarjoaa avaimet käteen -periaattella monipuolisia rich media -ratkaisuja sekä desktopiin ja mobiiliin. 

Lue lisää

Ohjelmallinen ostaminen

Alma Media tarjoaa laadukkaan, turvallisen ja läpinäkyvän ympäristön ohjelmalliseen ostamiseen. Alma Median eri sivustojen mainostilaa voi ostaa joko avoimen tai suljetun huutokaupan kautta. 

Lue lisää

Sisältömarkkinointi

Alman mediat tarjoavat monia mahdollisuuksia sisältömarkkinoijalle. Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme kunkin asiakkaamme tavoitteeseen ja markkinointibudjettiin sopivimman sisältömarkkinoinnin ratkaisun.

Lue lisää

Alma-verkosto

Alma-verkosto sisältää Alma Median monipuoliset verkkopalvelut. Verkostosta voi ostaa desktop-, mobiili-, ja videomainontaa sekä yleisökohdennettua mainontaa.

Lue lisää

Lisätietoa ratkaisuista:

Aineisto-ohjeet

Yhteystiedot