Alma Media > Mainostajat > Mainosratkaisut > Sisältömarkkinoinnin ratkaisut

Sisältömarkkinointi on yrityksellesi tärkeiden asioiden kertomista niin houkuttelevasti, että asiakkaasi kiinnostuvat ja käyttävät aikaansa viestisi parissa. Katso alta Alma Median sisältömarkkinoinnin ratkaisut tai käy tutustumassa Alma Brand Studioon, joka auttaa sinua tavoittamaan juuri heidät, joille tarinallasi on merkitystä.

Katso myös:

Sisältömarkkinoinnin ratkaisut

IL Sisältömarkkinointi-artikkelit

Iltalehden toimituksellisen sisällön joukossa julkaistavia kaupallisen yhteistyön artikkeleita. Artikkelien sisältö voi olla esimerkiksi tekstiä, kuviaa, videoita tai testi.


Pyydä tarjous
MediaHinta (€)
IltalehtiKysyttäessä

Artikkelit 
ovat oivallinen tapa tuoda esiin yrityksesi asiantuntemusta, tai kertoa tuotteista ja palveluista kiinnostavasti osana sitä käyttävän kohderyhmän arkea. Artikkelien voima on pitkäaikaisessa ja säännöllisessä sisällöntuotannossa.

Advertoriaali
eli painetussa lehdessä julkaistava mainostajan artikkeli on lehtijutun muotoon kirjoitettu ja taitettu lehti-ilmoitus. Advertoriaalissa voit esimerkiksi tuoda vakuuttavasti esiin yrityksesi erityisasiantuntemusta tai esittää palvelun hyödyt käyttäjiensä äänellä.

Artikkelisarja

näyttävä ja pitkäkestoinen kokonaisuus, jossa mainostaja voi julkaista tiettyyn aihepiiriin liittyviä sisältöjä säännöllisesti. Sisältöjen yhteyteen on mahdollista rakentaa jatkuva brändinäkyvyys.


Pyydä tarjous


MediaHinta (€)
IltalehtiKysyttäessä

Kumppanisisällöt

Kumppanisisällöt on median osio, jossa yritys voi julkaista omaa sisältöään osana tunnettua ja vaikuttavaa uutismediaa

Omalle asiakaskohtaiselle koontisivulleen yritys voi julkaista mediaympäristöön sopivaa sisältöä, kuten artikkeleita, blogeja, podcasteja tai videoita.

Kumppanisisällöt sopivat erinomaisesti esimerkiksi brändin tunnettuuden kasvattamiseen sekä yrityksen asiantuntijuuden vahvistamiseen päättäjäkohderyhmässä.


Pyydä tarjous
Kumppanisisällöt

Näkyvyys koostuu: Natiivi,​ Display, Uutiskirje
Raportti ja analyysi tuloksista: Sisältyy hintaan
Oma koontisivu julkaisuille: Sisältyy hintaan

Kumppanisisällöt +Business

Näkyvyys koostuu: Natiivi ja Display haluamallasi kohdennuksella
Raportti ja analyysi tuloksista: Sisältyy hintaan
Oma koontisivu julkaisuille: Sisältyy hintaan


Kysy myös tarjousta artikkelisarjasta

Mediat
Arvopaperi​, Kauppalehti​, Mediuutiset​, Mikrobitti​, Talouselämä​, Tekniikka&Talous​, Tivi​, Uusi Suomi​, Kauppalehti + KL Toimitilat, Talouselämä + KL Toimitilat

Artikkeleiden kuvat tulee olla JPG-muodossa.  

Tutustu kumppanisisältöjen tarkempiin ohjeisiin täältä >>

Supersisällöt

Mainostajan ehdoilla toimiva mediatila, jonka ympärillä ei ole mainontaa ja julkaisumedian brändi on tyylikkäästi taustalla.

Supersisältö perustuu näyttävään ilmaisuun, liikkeeseen tai interaktiiviseen sisältöön, joka saa lukijan viihtymään artikkelissa. Mielikuva viestistä vaikuttava ja mieleenjäävä.


Pyydä tarjous


MediaHinta (€)
Iltalehti, Nettiauto, Etuovi, VuokraoviKysyttäessä

Huom! Supersisällöt ovat aina Brand Studion tuotantoa.

Etuovi.com ja Vuokraovi.com

Artikkeli ja Blogi

Asumisen verkoston sisältömarkkinointiratkaisu brändin rakentamista ja/tai vahvistamista varten​. Sisältömarkkinoinnin avulla saat lukijat viettämään aikaa viestisi äärellä, voit kertoa tuotteestasi uskottavasti ja ohjata lukijoita palveluidesi äärelle.


Pyydä tarjous
Mediat
Etuovi, Vuokraovi

Artikkeli

Artikkelilla voit jakaa arvokasta tietoa ja näkemyksiä alan trendeistä, innovaatioista ja ratkaisuista. 

Houkuttele lukijoita tutustumaan yritykseesi ja rakenna mainettasi luotettavana ja asiantuntevana toimijana.

 • Artikkelissa voit hyödyntää monipuolisesti kuvia ja tekstiä.
 • Kiinnostava artikkeli saa lukijan viettämään aikaa viestisi äärellä.
 • Hyvin luotu viesti jää mieleen.
 • Artikkeli julkaistaan osana Etuovi.com Koti -sisältöjä. Se on autenttinen mediaympäristö, jonka ympärillä on muuta mainontaa sekä sisältöjä.
 • Parhaimmat tulokset saat tilaamalla Brand Studion tuotannon artikkelillesi. Tuottajamme tuntevat Etuovi.comin lukijat ja osaavat kirjoittaa heitä kiinnostavalla tavalla.
 • Voit tuottaa myös itse tekstin ja hyödyntää editointipalveluamme.
 • Yhdellä artikkelilla voit tavoittaa 14 vrk aikana 1,3 miljoonaa uniikkia käyttäjää, saada jopa 2000 lukijaa ja näkyä miljoonalla sivulatauksella.

Blogi

Blogi on lyhyt tekstiartikkeli, jossa on kirjoittajan kuva, linkkejä ja tekstiä.

Herätä luottamusta ja vahvista lukijan sidettä yritykseesi säännöllisellä blogikirjoittelulla. Omalla nimellä ja kasvoilla kirjoitettu teksti on henkilökohtainen ja aito.

 • Hyvä blogiteksti on huomio, mielipide tai väittämä alaa puhuttavasta aiheesta tai epäkohdasta.
 • Voit rakentaa sisältöön vahvan linkityksen palveluihisi tai jopa suoraan ostoputkeen.
 • Blogit arvokkaassa domainissa ovat tehokas keino vahvistaa hakukonenäkyvyyttäsi.
 • Blogisi julkaistaan osana Etuovi.com Koti -sisältöjä. Se on autenttinen mediaympäristö, jonka ympärillä on muuta mainontaa sekä sisältöjä.
 • Sisältö voi olla omaa tuotantoasi ja halutessasi, voimme auttaa sen editoinnissa.
 • Yhden blogikirjoituksen avulla voit saada 7 vrk aikana valtakunnallisesti jopa 500 lukijaa ja näkyä yli 300 000 sivulatauksella.

Konseptointi

Luova konseptii on asiakkaan tarpeeseen ideoitu ja suunniteltu tapa toteuttaa kampanja kiinnostavasti, koukuttavasti ja tuloksellisesti.
Konsepti varmistaa, että puhuttelemme juuri oikeita yleisöjä ja poimimme tarinaasi juuri heitä kiinnostavat teemat ja näkökulmat. 
Konseptimme perustuvat Alma Median dataan ja insightiin kohderyhmästäsi ja toimialastasi.


Pyydä tarjous

Artikkelituotanto

Ammattitoimittaja osaa kertoa asian kiinnostavasti, löytää lukijoita houkuttelevat näkökulmat ja yleisöä puhuttelevat otsikot. Teemme sinulle valmiit sisällöt helposti ja luotettavasti.


Pyydä tarjous

Videotuotanto

Videotiimimme suunnittelee ja toteuttaa videoita mainoksiksi, videoita puhelimiin ja pöytäkoneille, nettisivuille, messunäytöille, hallien jumboille, myyntipäällikön läppärille, seminaarin avauksiin, tv-spoteiksi, brändivideoiksi, asiakaskertomuksiksi ja sosiaaliseen mediaan – kaikille näytöille ja moneen tarpeeseen.

Tutustu Alma Brand Studioon


Pyydä tarjous

Podcastien tuotanto

Liiketoimintasi tavoitteita palveleva yrityspodcast tavoittaa äänisisältöjä kuuntelevan yleisön. Autamme sinua sarjan konseptoinnissa ja jaksojen suunnittelussa, teemme haastattelut, nauhoitukset ja editoinnin – jaksojen markkinointia unohtamatta.


Pyydä tarjous

Virtuaalitila

Kun haluat tehdä sisällöstä seikkailun, voimme luoda teemaasi sopivan virtuaalitilan. Sen huoneissa voi olla 3D-malleja, ääntä, videoita, artikkeleita ja kuvia, ja käyttäjä voi liikkua tilassa tutkien sisältöjä omassa tahdissaan. Tarinoilla höystetty näyttelytila, paikkoja tai tuotteita esittelevä studio, oma akatemia puhujineen, kokemuslaboratorio… vain mielikuvitus on rajana.


Pyydä tarjous

Natiividisplay

Mainos, joka muistuttaa palvelun sisältöä, mutta on merkitty mainokseksi. Ohjaa usein asiakkaan verkkosivuilla olevaan sisältöön. Kustannustehokas mainosmuoto, jolla kasvatat sisältömarkkinointisi näkyvyyttä.

Pyydä tarjous
Media
Iltalehti, Alma Consumer verkosto, Telkku, Kotikokki, Ampparit, IL-osiot, Etuovi, Vuokraovi, liikkumisen palvelut, Autotalli, Nettiauto, Nettimoto, Nettivuokraus, Nettimökki, Nettivene, Nettivaraosa, Nettikaravaani, Nettimarkkina, Nettikone, Alma Business verkosto, Kauppalehti ROS, Uusi Suomi, Arvopaperi, Mikrobitti, Talouselämä, Tekniikka&Talous, TiVi

Lisänäkyvyys sisällöille

Retargetointi sisältömarkkinointia lukeneille.

Mahdollistaa pidemmän hännän sisältömarkkinoinnin kampanjalle ja aiheesta jo kiinnostuneiden kävijöiden ohjaamisen sivuillesi.


Pyydä tarjous

Retargetointi sisältömarkkinointia lukeneille

980×400 px (max 200 kt)
ja 300×300 px (max 100 kt)

 • Mainosmuoto: Paraati + Mobiiliparaati yläpaikalla, jakosuhde näytöissä 50/50. Asiakas toimittaa retargetointiin käytettävät aineistot
 • Media: Alma Businessmedia RON 
 • Aika: 3 viikkoa julkaisupäivästä
 • Frekvenssi: 6 kertaa maksimissaan / kävijä koko kampanja-aikana ja maksimissaan 1 / per kävijä / päivä.

Lisänäkyvyysbanneri

Lisäohjaus Alman medioissa jo julkaistuun mainostajan sisältöön.

Ajetaan halutuissa medioissa desktopissa palstaboksissa ja mobiilissa keskipaikalla.

Bannerin mainoskoko:
300x300px (max 100 kt)

TuoteHinta
Bannerin tuotanto180 €
Retargetointi550 €
Lisänäkyvyysbanneri18 €/CPM

Keskustelevan mainonnan ratkaisut kumppanisisällöissä

Sisältömarkkinoinnin yhteydessä näytettävä, sivun alareunasta nouseva keskusteleva pop-up -mainosformaatti, jonka avulla viestit yhdellä mainoksella monimutkaisia kokonaisuuksia, useille kohderyhmille, ostopolun eri vaiheissa.

Tarkasti käsikirjoitettu vuorovaikutus osallistaa lukijoita ja saa heidät viettämään aikaa brändisi parissa. Tämä mikä voimistaa brändimielikuvaa ja tarjoaa arvokasta dataa kohderyhmien vastauksista.


Pyydä tarjous
MediaCPMhinta (€)
Kauppalehti, Alma Business RON, Uusi Suomi, Arvopaperi, Mikrobitti, Talouselämä, Tekniikka&Talous, TiviKysyttäessä

Huom! Myydään sisältömarkkinointiartikkelien yhteydessä. Hintaan lisätään tuotanto- ja julkaisukustannukset.

Keskustelevan mainonnan ratkaisut

Alman Display-mainospaikoilla näytettävä keskusteleva mainosformaatti, jonka avulla viestit yhdellä mainoksella monimutkaisia kokonaisuuksia, useille kohderyhmille, ostopolun eri vaiheissa.

Tarkasti käsikirjoitettu vuorovaikutus osallistaa lukijoita ja saa heidät viettämään aikaa brändisi parissa. Tämä mikä voimistaa brändimielikuvaa ja tarjoaa arvokasta dataa kohderyhmien vastauksista.


Pyydä tarjous

Konseptivaihtoehdot:

 • Pelillistäminen
 • Informaatio & Inspiraatio
 • Suosittelu


Keskustelevia mainoksia voidaan näyttää seuraavilla mainospaikoilla:

 • Laiteriippumaton paraati + pystyparaati
 • Laiteriippumaton digikokosivu

Keskustelevan mainonnan ratkaisut ovat käytössä koko Alma-verkostossa.

MediaCPMhinta (€)
Autoilun markkinapaikat, Liikkumisen palvelut24.75
Nettiauto, Nettimoto, Nettivuokraus, Nettimökki, Nettivene, Nettivaraosa, Nettikaravaani, Nettimarkkina, Nettikone, Autotalli.fi26.60
MediaViikkohinta (€)
Mediuutiset2450
MediaCPMhinta (€)
Ampparit, Telkku, Kotikokki, Iltalehti osiot24.75
Iltalehti, Alma-verkosto23
Etuovi, Vuokraovi30.00
Kauppalehti, Alma Business RON, Uusi Suomi37
Arvopaperi, Mikrobitti, Talouselämä, Tekniikka&Talous, Tivi39.80

Huom! Hintoihin lisätään tuotantokustannus + 1,50€ netto CPM

Tunti livenä + artikkeli

Tavoita suomalaiset valtakunnallisesti ajankohtaisessa mediaympäristössä livelähetyksellä.

Toteutus soveltuu erityisesti livetapahtumille, ​ webinaareille, puheenvuoroille, julkistuksille, ensi-illoille, sekä urheilulähetyksille.


Pyydä tarjous

Kattava näkyvyys liven yhteyteen:

Ennakkomarkkinointi ennen tapahtumaa
(Laiteriippumaton paraati)
+
Tunnin livelähetys Iltalehdessä
(Laiteriippumaton paraati)
+
Muistuttava mainonta
(Laiteriippumaton paraati)
+
Artikkeli
(Alma Brand Studio tuottaa)
+
Mainosaineistojen tuotanto
(Alma Visuals)
+
Kattava raportti kampanjan jälkeen

Media
Iltalehti, Kauppalehti, Uusi Suomi, Arvopaperi, Mikrobitti, Talouselämä, Tekniikka&Talous, Tivi