Alma Media > Asuminen

Alman asumisen palvelut ja sisällöt rohkaisevat unelmoimaan

Kaikesta muutoksesta huolimatta, koti on edelleen ihmisen ensimmäinen paikka — omin ympäristö, jota suunnitellaan, rakennetaan, ylläpidetään, sisustetaan, jossa koetaan henkilökohtaisimmat hetket, ja jonka kautta rakennetaan omia kokemuksia ja omaa brändiä. Haluamme olla aktiivisesti selvittämässä miten asumisen tulevaisuudesta ja yksittäisistä muutoksista syntyy kestävämpää kasvua kaikilla elämänalueilla meille jokaiselle. Uskomme, että rohkeus inspiroitua, panostaa ja ajatella uusilla tavoilla johtaa persoonallisempaan, älykkäämpään ja rakentavampaan asumiseen.

Asumisen tulevaisuus tunnissa: Alma Asuminen Spotlight 2021

Alman asumisen mediat ja palvelut järjestivät Asumisen tulevaisuus tunnissa: Alma Asuminen Spotlight 2021 -webinaarin alan ammattilaisille 21.9.2021. Webinaarin valokeilassa olivat asumisen trendit ja tulevaisuuden suuntaukset. Tapahtumassa käsiteltiin miten maailman megatrendit vaikuttavat asumisen tulevaisuuteen Suomessa ja millaisen jäljen korona ja etätyöarki jättävät. Mikä ratkaisee asuntokaupoilla ja mitä kaikkea tarkoittaa asuminen palveluna? Entä näkyykö ekologisuus jo valinnoissa?

Katso alta tapahtuman tallenne, trendiraportti sekä katsaus Etuoven hakudataan. Lue myös uutinen, jossa Dagmarin Saaramaria Sompin kommentit trendeihin liittyen.

Webinaarin tallenne

Loading the player…

Uutinen: Alma Asuminen Spotlight 2021 -webinaarissa kerrottiin asumisen kuumimmat trendit

Alman Asumisen mediat ja palvelut järjestivät Asumisen tulevaisuus tunnissa: Alma Asuminen Spotlight 2021 -webinaarin alan ammattilaisille 21.9.2021. Lue uutisesta Dagmarin Saaramaria Sompin kommentit trendeihin liittyen.

Katso trendiraportti ja katsaus Etuoven hakudataan

Lue asumisen trendiraportti. 

Katsaus, kuinka trendiraportin tulokset näkyvät Etuoven ja Vuokraoven hakudatassa.

 

Alman asumisen tuotteet ja palvelut

Etuovi.com ja Vuokraovi.com ovat Suomen suurimmat asumisen kohderyhmämediat, joiden kautta tavoittaa asunnonvaihtajat, paremmasta asumisesta haaveilevat, kodin hankintoja harkitsevat sekä asumisen ideoita etsivät.​ lltalehti.fi:n lifestyle-osiot tavoittavat suuret yleisöt kohdistetusti tietyn teeman yhteydessä. ​Iltalehti Asuminen tarjoaa lukijoille asumisen ja sisustamisen trendit. Suomen suurin remonttien markkinapaikka Urakkamaailma.fi on kotimaan ainoa rakennusalan kohtaamispaikka, jonka kautta tavoittaa ostoaikeiset remontoivat kuluttajat, taloyhtiöpäättäjät, rakennusalan yritykset ja isännöitsijät.​ Alma Talentin päättäjä- ja asiantuntijamediat Kauppalehti, Uusi Suomi, Tekniikka & Talous ja Mikrobitti seuraavat tiivisti asuntomarkkina-kehitystä ja -politiikkaa sekä alan uusia innovaatiota kodin ratkaisuista palveluihin.​ Kiinteistö- ja huoneistotietopalvelut tarjoaa tarvittavat ja ajantasaiset tiedot asuntokauppaan sekä kiinteistöjen ja rakennusten arviointiin. Digitaalisen kiinteistönvälityksen mullistava OviPro tuo kaikki välittäjän työvälineet ensimmäistä kertaa yhden kirjautumisen taakse.

Mainostaja –  asiantuntevat mediamyyjämme palvelevat kaikissa asioissa, auttavat oikean kohderyhmän ja kanavien valinnassa sekä neuvovat ostotavoissa.

Alan asiantuntijoiden haastatteluja:

Rahoittajaa kiinnostaa erityisesti asunnon sijainti – asuntokauppa keskittyy kaupunkeihin. Haastattelussa Nordean kiinnitysluottopankin toimitusjohtaja Tom Miller ja OP:n asuntorahoituksen ja asumisen palveluiden johtaja Kaisu Christie.

Kodin valinta on järjen ja tunteen yhdistelmä. YIT:n asumisen palveluiden johtaja Pekka Helin pohtii asumisen palveluistumista ja suomalaisten asuntohaaveita.

DIY, luonnollisuus, vastuullisuus – kaupan ala seuraa tiiviisti asumisen trendejä. Suomalaiset haluavat tehdä jotain sellaista, jota muilla ei ole, kertoo Jonna Nummela K-ryhmästä.

Enemmän älyä koteihin? Operaattorit toivovat asumiseen lisää älykkäitä ratkaisuja. Haastattelussa Telia Finlandin kehityspäällikkö Kimmo Ahvenlampi.

Unelmien asuinalueella arki on sujuvaa ja vaivatonta. Jatkossa kiinnitetään yhä enemmän huomiota myös asumisen hiilijalanjälkeen, uskoo Kiinteistömaailman kehitysjohtaja Miika Muroma.