Jobly on vastaus tämän ajan rekrytointihaasteisiin.

    Alma Media > Mainostajat > Alman mediat ja palvelut > Valtakunnalliset kuluttajamediat > Jobly.fi

Jobly.fi

Jobly tavoittaa yrityksesi arvot jakavat, osaamiseltaan osuvat ja kokonaisuuteen istuvat työntekijät vastuullisesti, vaivattomasti ja varmasti. Joblylla löydät hyvistä työntekijöistä parhaat – ja parhaista sopivimman.

Palvelemme ja houkuttelemme sekä aktiivisesti töitä etsiviä että nykyiseen työhönsä tyytyväisiä. Alman digiverkosto tavoittaa viikottain 3,3 miljoonaa suomalaista. Siihen yhdistetty voimakas digimarkkinointi Googlessa, rautainen re-targeting ja vahva sosiaalisen median näkyvyys luovat rekrytointimarkkinoinnin menestysreseptin. Joblylta löydät tuloksellisia ratkaisuja niin rekrytointiin kuin työnantajabrändin rakentamiseen.

kuva_jobly_500x500

Onnellinen työelämä alkaa tästä

Arvopohjainen työnhaku on yrityksille herkullinen mahdollisuus. Sivuillemme tuotu Upright Projectin riippumaton data näyttää aidosti, mitä hyvää yritys tuottaa koko ympäröivään yhteiskuntaan. Se tarjoaa myös valintaa tukevaa lisätietoa työnhakijalle ja on yrityksille keino erottautua. Ilmoittamalla työpaikan Joblyssa olet mukana luomassa läpinäkyvää ja onnellisempaa työelämää.

Lue lisää

kuva_jobly_500x500

Parempia tuloksia. Sinulle sopivilla hinnoilla ja ratkaisuilla

Virherekrytointi syö aikaa, rahaa ja resursseja. Siksi sopivimman henkilön nopea löytäminen on tärkeää. Kanssamme säästät rahaa, aikaa ja resursseja. Laajemmalla tuotevalikoimalla palvelemme entistä paremmin. Niin helpoissa kuin haastavimmissa rekrytoinneissa.

Lue lisää

Tavoittavuudet

Jobly.fi

Selainta viikossa

270 000

 

Laitejakauma

Mobiili

66 %

Desktop

31 %

Tabletti

3 %

 

Lähde: Google Analytics 2023

Yhteydenottolomake

  • Nopeuttaaksesi asian käsittelyä, kerrothan viestissäsi, mitä Alman palvelua tai tuotetta asiasi koskee.
  • Antamiasi tietoja käytetään vain tähän yhteydenottopyyntöön vastaamiseen. Tietosi poistetaan järjestelmästämme automaattisesti 12 kuukauden kuluttua.