Alma Media > Käyttöehdot > Alma Talk 10.5.2016 – Sisältömarkkinointi tänään ja huomenna

Alma Talk 10.5.2016 – Sisältömarkkinointi tänään ja huomenna.

almatalk_770x370_white

Toukokuun Alma Talk –tilaisuudessa puhutaan sisältömarkkinoinnista, mitä se on asiakasymmärrystoimisto Koplan tekemän tutkimuksen mukaan tänään ja mihin suuntaan odotetaan sisältömarkkinoinnin kehittyvän huomenna.

Tilaisuuden tavoitteena on auttaa markkinoijia onnistumaan yhä paremmin omissa sisältömarkkinoinnin toimenpiteissään. Tilaisuuden sisältö pureutuu sisältömarkkinoinnin ja natiivimainonnan nykytilaan ja kehityssuuntiin,  avaa ammattilaisten johdolla ja mm. tuoreen tutkimuksen valossa sisältömarkkinoinnin käsitteitä, tavoiteasetantaa, mittareita, haasteita, mahdollisuuksia ja roolia yrityksen markkinointistrategiassa.

Seminaarin anti rakentuu kolmen asiakokonaisuuden ympärille: tutkimustuloksia, case-esimerkkejä ja paneelikeskustelu.

Sisältömarkkinoinnin nykytila ja markkinoijien odotukset. Tutkimus toteutettiin asiakasymmärrystoimisto Koplan johdolla markkinoinnin ammattilaisten keskuudessa maaliskuussa 2016. Tutkimuksen esittelevät Koplan toimitusjohtaja Kati Nurminen ja Insight Strategist Emilia Gustafsson.

Esimerkkejä sisältömarkkinoinnin onnistuneista toteutuksista:

  • Case – Unilever
  • Case – Autotalo Laakkonen
  • Case – Länsi-Suomen OP

Paneelikeskustelussa sisällöntuotannon, markkinoinnin ja median ammattilaiset keskustelevat sisältömarkkinoinnin kehityssuunnista ja tulevaisuudesta.

Löydät tapahtuman myös Facebookista.

Alma Talk -tapahtumat on suunnattu markkinoinnin ja mainonnan ammattilaisille ja keräävät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme yhteen noin kerran kuukaudessa Alma-taloon. Jos haluat lisätietoa ota yhteyttä Anu Soiniin: anu.soini(a)almamedia.fi.

Aamun ohjelma

8.30 Ilmoittautuminen ja aamiainen

Tervetuloa
Tiina Järvilehto, Alma Mediaratkaisut

Tutkimustuloksia
Case esimerkkejä
Paneelikeskustelu

10.30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus pidetään Alma Talossa, Alvar Aallon katu 3 C, Helsinki.

Pystyt seuraamaan seminaaria myös live streamin kautta verkossa. Alla olevan linkin kautta ilmoittautumiset sekä itse tapahtumaan ja live lähetyksen seuraamiseen.

Ilmoittaudu pikaisesti, kuitenkin viimeistään 7.5.2016. Ilmoittautumissivusto sulkeutuu, kun tilaisuus on täynnä.

ILMOITTAUDU MUKAAN -> (linkki https://www.lyyti.in/almatalk10052016