Alma Media > Mainostajat > Alma Asuminen > Vuokraovi.com > Case Sello

Case

Vuokraovi.comin näkyvyyteen ollaan tyytyväisiä

Mainoskampanjan suunnittelu lähtee aina liikkeelle tavoitteen asettamisesta. Tämän jälkeen valitaan media, jossa tavoitetaan juuri oikea kohderyhmä. Vuokraovi.com on kohderyhmämedia, jota käyttävät vuokra-asumisesta kiinnostuneet. Palvelun käyttö on jatkuvassa kasvussa  –  tavoita sinäkin oma kohderyhmäsi kampanjoimalla valtakunnallisesti tai alueellisesti.

Vuokraovi.comilla on useita tyytyväisiä ja säännöllisesti mainostavia asiakkaita. Yhtenä esimerkkinä heistä on Sellonhuippu. Sellonhuippu on Espoon Leppävaarassa kauppakeskus Sellon kupeessa sijaitseva 17-kerroksinen asuintalo, joka tarjoaa vuokra-asuntoja moderniin makuun. As Oy Sellonhuipun markkinoinnin hoitaa kauppakeskus Sellon markkinointipäällikkö. Sellonhuipun vapaana olevia vuokra-asuntoja markkinoidaan eri medioissa ja kauppakeskus Sellon omissa kanavissa aina taloyhtiön käyttöasteen niin vaatiessa. Mainokset ovat hyvin taktisia, ja tavoitteena on saada uudet vuokralaiset vapaana oleviin asuntoihin mahdollisimman pian.

Kauppakeskus Sellon markkinointipäällikkö Sanna Kouvalainen pitää Vuokraovi.comia erittäin hyvänä kohderyhmämediana, joka tavoittaa asiakkaan kannalta juuri ne oikeat henkilöt. Hän on ollut myös tyytyväinen Vuokraovi.comissa saatuun näkyvyyteen sekä mainosten klikkiprosentteihin. 

Yritys on mainostanut useaan otteeseen Vuokraovi.comin hakutulossivulla laajennetulla välimainoksella, joka on kohdennettu näkymään Uudeltamaalta vuokra-asuntoa hakeville. Näyttömäärien optimointi on ollut Vuokraovi.comissa hyvin onnistunutta, ja kokemukset mainonnasta ovat asiakkaan mukaan muita vuokra-asumisen markkinapaikkoja paremmat.   ”Ostamisen polku on tehty Vuokraovi.comissa helpoksi ja vaivattomaksi” markkinointipäällikkö Sanna Kouvalainen lopuksi toteaa. Yritys mainostaa jatkossakin Vuokraovi.comissa.

Haluatko tavoittaa vuokra-asumisesta kiinnostuneet? Ota yhteyttä myyntiimme, ja mietitään yrityksellenne tuloksellisimmat verkko- ja mobiilimainonnan ratkaisut.