Alma Media > Mainostajat > Alma Asuminen > Etuovi.com > Tehokas sisältömarkkinoinnin ratkaisu yritysasiakkaille

Ajankohtaista

Tehokas sisältömarkkinoinnin ratkaisu yritysasiakkaille


Etuovi.com tarjoaa yritysasiakkaille monipuolisia ja tuloksekkaita mainosratkaisuja tavoittaa asumisesta kiinnostuneet. Erilaisten kohdeilmoittelupakettien lisäksi palvelu tarjoaa mainostajille erilaisia verkko- ja mobiilimainonnan tuotteita. Etuovi-blogi sisältää erilaisia asumiseen liittyviä sisältöjä – vinkkejä, ideoita ja näkökulmia sisustukseen, asunnonvaihtoon sekä remontointiin. Etuovi-blogi laajentaa yritysasiakkaille tarjottavaa mainosratkaisujen kokonaisuutta ja yritysten on mahdollista mainostaa Etuovi.comissa myös sisältömarkkinoinnin näkyvyydellä.

Oletko asumisen alan asiantuntija tai palveluntarjoaja? Etuovi-blogin avulla voit kasvattaa yrityksesi tunnettuutta sekä tavoittaa valtakunnallisen yleisön. Etuovi-blogilla saat jatkuvan näkyvyyden Etuovi.comiin – Suomen kattavimpaan ja tunnetuimpaan asumisen palveluun. Sisältömarkkinoinnin tulokset realisoituvat parhaiten pitkällä tähtäimellä – panosta sinäkin yrityksesi pitkän tähtäimen näkyvyyteen.

Haluatko, että Etuovi-blogin lukijat viettävät aikaa myös sinun brändisi parissa? Tavoita asiakkaasi nyt uudella tapaa ja kirjoita Etuovi-blogiin! Ota yhteyttä myyntiimme, ja kerromme sinulle lisää sisältömarkkinoinnin ratkaisustamme.