Alman sisältömarkkinoinnin traineet 2020

Almalla käynnistyi uusi sisältömarkkinoinnin trainee-ohjelma

Ohjelmaan oli yli 200 hakijaa, joiden joukosta kahdeksan valittiin mukaan. 

Almassa on alkanut uusi sisältömarkkinoinnin trainee -ohjelma, joka toteutetaan Alman Brand Studiossa eli sisältömarkkinoinnin tiimissä.Traineet ovat aloittaneet 6 kuukautta kestävän harjoittelujaksonsa keskiviikkona 18.11. Harjoittelu on palkallinen.

Traineet koulutetaan sisältömarkkinoinnin osaajiksi oikeiden töiden kautta

Ohjelman aikana traineet oppivat sisältömarkkinoinnin koko ketjusta aina sisältöstrategian tärkeydestä kiinnostavaan sisällöntuotantoon, tavoitteiden ja mittarien asettamisesta vaikuttavan sisällön abc:hen. Traineet pääsevät ideoimaan ja tuottamaan kaupallisen yhteistyön sisältöjä Alman medioihin. Jokaisella traineella tulee myös olemaan oma mentori koko harjoittelun ajan.

-Koemme Alma Brand Studiossa, että meillä on paljon osaamista ja annettavaa. Olemme tehneet aikaisemminkin yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja käyneet esimerkiksi Haaga-Heliassa vierailemassa luennoilla. Tästä syntyi idea, että voisimme kouluttaa alalle uusia tekijöitä, koska sisältömarkkinoinnin maisteriksi ei varsinaisesti voi valmistua mistään. Almassa on myös saatu hyviä kokemuksia devaajien trainee-ohjelmasta, joten päätimme soveltaa näitä oppeja sisältömarkkinoinnin trainee-ohjelmaan, kertoo Alman sisältömarkkinointijohtaja Hanna Repo.

-Olemme Almassa rakentaneet neljässä vuodessa menestyvän sisältömarkkinointitoiminnon mainostaja-asiakkaidemme tueksi ja hyödyksi. Nyt lavennamme toimintaamme, kiihdytämme kasvua ja luomme uusia konsepteja asiakkaillemme. Innostavaa ja tuottavaa - kaikille tahoille, kertoo mediamyynnin johtaja Tiina Järvilehto.

Lämpimästi tervetuloa Almalle uudet traineet!

  • Julkaistu: 25.11.2020, 14.00
  • Uutisen tyyppi: Uutinen
  • Teema: Töissä Almalla

Jaa artikkeli:

Lue seuraavaksi:

Alma_developer

Alma Developer -ohjelma tarjoaa sopivasti vastuuta ja tilaa kehittyä

Lue tämän vuoden Alma Developer -ohjelman osallistujien mietteitä ja kuulumisia.

Töissä Almalla
Kauppalehti_Kesatoimittajat__700

Poikkeuksellinen kesä myös kesätyöntekijöille

Tänä kesänä Almalla työskentelee 46 kesätyöntekijää. Yhteisöllisyyden kokemukseen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Töissä Almalla