Rekry_cover_1170x650

Avoimet työpaikat

Alma Developer Trainee -haku nyt käynnissä!
Hae 10.2. mennessä täältä

21.01.2019

Markkinointipäällikkö, Alma Consumer

ALMA CONSUMER ETSII MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Alma Consumer on Alma Median kuluttajamedialiiketoiminnan ydin. Alma Consumer julkaisee valtakunnallista uutismedia Iltalehteä, alueellisia medioita Aamulehteä ja Satakunnan Kansaa sekä useita paikallismedioita ja kaupunkilehtiä. Lisäksi yksikkö tarjoaa digitaalisia kuluttajapalveluita lifestyleen, matkailuun, ruoanlaittoon ja seuranhakuun liittyen. Alma Consumeriin kuuluu myös paino- ja jakeluyhtiö Alma Manu.

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖNÄ

Tehtävässä tuet alueellisten medioidemme Aamulehden ja Satakunnan Kansan sekä paikallismedioidemme liiketoiminnan kasvua kuluttajamarkkinoinnin keinoin. Vahvistat maakunta- ja paikallismedioiden tavoittavuutta omilla markkina-alueillaan, kasvatat sitoutuneiden asiakkaiden määrää ja vahvistat bränditunnettuutta.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYÄKSESI

Toivomme sinulta:

  • Hyvää digitaalisen markkinoinnin osaamista
  • Analytiikkaosaamista; kykyä seurata, analysoida ja optimoida mainontaa tulosten pohjalta
  • Kiinnostusta brändien kehittämiseen
  • Hyviä neuvottelutaitoja
  • Itsenäistä, analyyttistä otetta
  • Taitoa priorisoida ja hahmottaa laajoja kokonaisuuksia
  • Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Työskentelytapaasi kuvaavat aloitteellisuus ja vahva tuloshakuisuus. Olet tekemisissä useiden eri brändien kanssa, joten hallitset hyvin ajankäytön ja kykenet edistämään useita projekteja rinnakkain.

TARJOAMME

Tässä tehtävässä pääset markkinoinnin näköalapaikalle, ja saat käyttöösi koko Alma Median markkinointitarjooman kampanjasuunnittelun pohjaksi. Työskentelet Alman arvostettujen brändien parissa itsenäisesti, mutta kuitenkin markkinointitiimin tukemana. Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana tulevaisuuden median luomisessa sekä ison konsernin edut. Toimipisteesi on Tampereella, mutta tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Jonna Wikström 0503155780 ma 28.1. klo 10-11 ja ke 31.1. klo 13-14.
Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävään nopeasti, kuitenkin viimeistään 3.2.2019 mennessä osoitteessa rekry.almamedia.fi

Hae nyt

Miksi hakea Almalle? Katso kolmen almalaisen #kolmepointtia!

Daniel, avainasiakaspäällikkö

Ari, Solution Architect

Henni, tuottaja

Katso lisää videoita Youtubesta


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.