Alma Media > Uutinen > Asiakastietämys pääosassa JM Tiedon Aamuseminaarissa eCommerce-tapahtumassa

Asiakastietämys pääosassa JM Tiedon Aamuseminaarissa eCommerce-tapahtumassa

JM Tieto Kauppalehti järjestää Aamuseminaarin, jossa tietojohtamisen ammattilaiset luennoivat aiheesta ’Tiedolla johtamisen keinot käyttöön markkinoinnissa ja myynnissä’. Seminaari järjestetään Myymälä & eCommerce 2016 -tapahtuman yhteydessä torstaina 17.3.2016 klo 9–11 Helsingin Messukeskuksessa.

JM_Tieto_Aamuseminaari_eCommerce

Seminaari on tarkoitettu kaikille, jotka kokevat hyötyvänsä liiketoiminnassaan uusista näkökulmista, vinkeistä ja tiedoista. Myymälä & eCommerce 2016 -messut ovat verkkokaupan ja verkkoliiketoiminnan digitaalisten ratkaisujen ammattitapahtuma, joten myös JM Tieto Kauppalehden Aamuseminaaria kuuntelemassa on oletettavasti paljon ketjujohtoa ja yritysten päättäjiä. 

Seminaariohjelma 

  • Klo 9–9.40 Turkka Yli-Hakala, myyntijohtaja, JM Tieto Kauppalehti ”Yritys on yhtä vahva kuin sen asiakastietämys”
  • Klo 9.40–10.20 Tomi Kaitarinne, Digital Strategist, JM Tieto Kauppalehti ”Digitaaliset kanavat markkinoinnin ja myynnin tukena”
  • Klo 10.20–11.00 Riikka-Maria Lemminki, johtava konsultti, JM Tieto Kauppalehti”Asiakkuuksien hallinta on enemmän kuin CRM-järjestelmä”

Lisätiedot

JM Tieto Kauppalehden löytää Aamuseminaarin lisäksi messuilta 16.–17.3 klo 9–16 osastolta 3d46, aivan Marketing-lavan läheisyydestä. Luennoitsijamme vastaavat mielellään kysymyksiin esimerkiksi Aamuseminaarin jälkeen. 

JM Tieto Kauppalehti on myyntiä tekevä asiantuntijaorganisaatio, jonka asiakkaat ovat pääasiassa teollisuuden, tukkukaupan sekä ICT- ja asiantuntijapalveluiden toimialoilta. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä markkinoinnissa ja myynnissä tiedon avulla. Olemme pitkän linjan B2B-puolen asiantuntijaorganisaatio, jossa asiakas on aina keskiössä. JM Tieto liittyi osaksi Alma Mediaa vuonna 2015.

Seminaariin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä: Jenna Sirkka, JM Tieto Kauppalehti, p. 050 43 111 43 jenna.sirkka(a)kauppalehti.fi

Lue lisää: 

  • Julkaistu: 16.3.2016, 14:30
  • Kategoria: Uutinen
  • Teema: almassa-tapahtuu

Jaa artikkeli

Lue seuraavaksi:

Toimittajana työskentely on ainutlaatuinen tilaisuus soveltaa opintojen aikana kertynyttä teoriaa käytäntöön

Toimittajan työssä tarvitaan monipuolista osaamista ja se soveltuukin myös monille…

Töissä Almalla

Alma Asuminen Spotlight 2021 -webinaarissa kerrottiin asumisen kuumimmat trendit

Alman Asumisen mediat ja palvelut järjestivät Asumisen tulevaisuus tunnissa: Alma…

Trendit

Kohti inhimillisempää ja kestävämpää työelämää? Työelämän murros haastaa sekä työnantajat että työntekijät

Muuttuvaan työelämään tarvitaan jokaisen panosta. Käynnissä oleva muutos kannattaa nähdä…

Trendit