Sijoittajayhteydet

Alma Median sijoittajasuhteista vastaa viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja. Yhtiö pyrkii tapaamaan säännöllisesti sekä institutionaalisia sijoittajia että piensijoittajia.

Sijoittajatilaisuudet

Alma Mediassa osakkeenomistajien, sijoittajien ja analyytikoiden informointia koordinoi konserniviestintä, joka vastaa myös sijoittajatilaisuuksien järjestämisestä.

Alma Media järjestää aina tuloksen julkistamisen yhteydessä yhdistetyn analyytikko- ja lehdistötilaisuuden, jossa johtoryhmän edustajia on läsnä. Tilaisuudet ovat avoimia myös sijoittajille. Lisäksi järjestetään englanninkielinen webcast erityisesti ulkomaisille sijoittajille ja analyytikoille.

Yhtiö pyrkii säännöllisesti tapaamaan sijoittajia Suomen ulkopuolella osavuositulosten julkistuksen jälkeen. Osallistuminen näihin pääsääntöisesti osakevälittäjien järjestämiin roadshow-matkoihin päätetään sekä tarkoituksenmukaisuuden että tasapuolisuuden periaatteita noudattaen.

Institutionaalisten sijoittajien ja analyytikoiden tapaamisia johdon kanssa koordinoidaan konserniviestinnästä. Tavoitteena on, että paikalla on aina IR-toimintoa edustava henkilö (viestintäjohtaja, talousjohtaja tai viestintäpäällikkö).

Yhtiö pyrkii järjestämään vuosittain pääomamarkkinapäivän, joka on suunnattu institutionaalisille sijoittajille.

Alma Media osallistuu harkinnan mukaan piensijoittajille suunnattuihin tapahtumiin Suomessa. Näitä tilaisuuksia ovat muun muassa sijoitusmessut, pörssi-illat ja osakesäästäjäyhteisöjen tilaisuudet.

Sijoittajatapaamisten järjestelyissä noudatetaan kolmen viikon hiljaista jaksoa ennen tilinpäätöstiedotteen ja osavuosikatsausten julkistamista. Nämä ajat on merkitty IR-kalenteriin.

Sijoittajayhteydet

Sijoittajasuhteista Alma Mediassa vastaa:
Tapaamispyynnöt:
 • Rauno Heinonen 370x370

  Rauno Heinonen

  Viestintäjohtaja
  Puh. 010 665 2251
  rauno.heinonen(a)almamedia.fi
 • Minna Oksanen 370x370

  Minna Oksanen

  Viestintäkoordinaattori
  Puh. 010 665 2271
  minna.oksanen(a)almamedia.fi

Kysymyksiä yhtiölle voi esittää myös sähköpostitse osoitteeseessa alma.ir@almamedia.fi.

Liputusilmoitukset tehdään osoitteeseen flagging@almamedia.fi.