Samaa maata. Eri puuta. 

Alman lähes sata mediaa ja palvelua kohtaavat suomalaiset noin 20 miljoonaa kertaa päivässä. Jokainen kohtaaminen synnyttää keskustelua, uusia ajatuksia ja uutta kasvua. Nämä kohtaamiset synnyttävät maaperän, jossa myynnin on hyvä kasvaa.

Kestävän kasvun alusta. 

Ajankohtaista mainostajille

Vuoden Toimisto on täällä!

Ruotsin arvostetuin markkinointialan kehittämiskonsepti tulee Suomeen, kun Alma Media käynnistää markkinointialaa luotaavan Vuoden toimisto –tutkimuksen.

Nyt on aika siirtyä tekoihin – markkinointi-investointien merkittävä kasvattaminen olisi yksi keinoista rakentaa paitsi yritysten, myös koko Suomen kasvua ja menestystä. Markkinointi on kasvun moottori”, sanoo Alman Median toimitusjohtaja Kai Telanne.

Lue lisää: www.vuodentoimisto.fi

AG 570x270px_almamedia.fi

Automated Guaranteed

Osta mainoskampanjasi suoraan markkinapaikan kautta

Alman digimainonnan tuotteita voi ostaa Suomen suurimpien mediatalojen yhteiseltä Automated Guaranteed -markkinapaikalta. Uusi ostotapa on tarkoitettu mainonnan ammattiostajille ja se nopeuttaa sekä helpottaa mediatilan ostamista.

Lue lisää >>

Punatulkku_570x270_template

Artikkelit

Alman kuluttajamedioiden talviedut 2016

Talvikaudella tavoitat yleisöt tehokkaasti!

14.11.- 8.1. alkaviin kampanjoihin saat Iltalehden, Telkun, Kotikokin ja Alma-verkoston kuluttajamedioiden digikampanjoihin +30 % lisänäyttöjä.
Iltalehden printissä talvietu on 2+2 – ostaessasi kaksi ilmoitusta saat lisäksi kaksi ilmoitusta veloituksetta!

Lue lisää >>

Growth_kukka_Alaosan_kuva_570x270_template copy

Tiedotteet

Suomen suurimmille mediataloille yhteinen markkinapaikka digimainonnan ostamiseen

Kymmenen suomalaista mediayhtiötä (Sanoma Oyj, Alma Media Oyj, Otavamedia Oy, Aller Media Oy, A-lehdet Oy, MTV Oy, KSF Media Ab, Kaleva365 Oy, Improve Media Oy, Keskisuomalainen Oyj) lanseeraavat syksyllä 2016 yhteisen digitaalisen mainonnan markkinapaikan. Markkinapaikan kautta mediatoimistot voivat suunnitella ja ostaa digitaalista mainontaa helpommin ja nopeammin.

Lue lisää >>

Etuovi.com-blogi

Etuovi.com

Uusi sisältömarkkinoinnin ratkaisu yritysasiakkaille

Oletko asumisen alan asiantuntija tai palveluntarjoaja? Etuovi-blogin avulla voit kasvattaa yrityksesi tunnettuutta sekä tavoittaa tuottamallesi sisällölle valtakunnallisen yleisön.

Lue lisää >>

Aluemedia-uudistuneet-verkkosivut

Aluemedia

Uudistuneet verkkopalvelut tarjoavat entistä paremman alustan mainostajille

Aamulehden ja Satakunnan Kansan verkkopalvelut ovat uudistuneet. Nyt verkossa on entistäkin runsaammin luettavaa: pitkiä juttuja, kiinnostavia haastatteluja ja tärkeitä paikallisia puheenaiheita – ja yhä sitoutuneempi yleisö kaupallisille viesteillesi.

Tutustu uudistuneeseen Aamulehteen
Tutustu uudistuneeseen Satakunnan Kansaan

yhteystiedot_570x270

Ota yhteyttä!

Jos haluat kuulla lisää Alma Median mainostajille tarjoamista mahdollisuuksista, ota yhteyttä mediamyyntiimme.

Yhteystietoihin

Uutiskirjeet

Alma Mediaratkaisut julkaisee kuukausittain ajankohtaisia markkinaan ja mediaan liittyviä uutisia uutiskirjeiden muodossa. Löydät viimeisimmät uutiskirjeet täältä.

Uutishuone

Siksi_Markkinointia

Markkinoidaan markkinointia!

Meillä, jotka teemme töitä markkinoinnin ja median parissa, on yhteinen tehtävä: saada suomalaiset yritykset lisäämään panostuksia markkinointiin. Mitä nopeammin tämä tapahtuu, sitä nopeammin osaamisemme, teknologiamme ja tuotteemme saavat ansaitsemansa kaupallisen menestyksen maailmalla.

Trendit
Riikka_Krenn

Matkailubisnes siirtyy yhä enemmän verkkoon

Maailma muuttuu, mutta yksi asia pysyy. Se on suomalaisten kaipuu aurinkoon. Kun talvi on pimeimmillään, moni hakeutuu verkkoon selailemaan Espanjan ja Thaimaan matkoja. Tai jos reissubudjettia ei ole, auringosta haaveillaan käymällä matkailusivustoilla, joiden kuvissa vesi on turkoosia ja hiekka valkoista.

Trendit
Jussi_Tuulensuu_thumbnail

Voinko sijoittaa itseni tähän?

Miten tehdä sisältöä, joka myy? Miten määritellä hyvä juttu? Miten sisällön osuvuutta voi arvioida? Mistä pitää kirjoittaa? Näitä kysymyksiä pohtivat päivittäin paitsi mediatalojen uutiskokousten journalistit myös kaupalliset sisällöntuottajat ja markkinoijat.

Journalismi
Moster_thumbnail

Työnhakuun kaivataan usein neuvoja ja tukea

Kuinka kiteytän oman osaamiseni CV:ssä? Miten löydän piilotyöpaikan? Rekrytointiammattilainen Mirva Puranen kertoo työnhaun trendeistä ja antaa vinkkejä onnistumiseen.

Ihmiset