Alma Media > Investors > Share and shareholders > Analysts and estimates > Analyytikot

Analyytikot ja ennusteet

Tietojemme mukaan seuraavat analyytikot julkaisevat säännöllisesti Alma Mediaa koskevia tutkimusraportteja. Alla luetellut analyytikot seuraavat Alma Mediaa omasta aloitteestaan ja Alma Media ei vastaa heidän näkemyksistään.

Pankki Analyytikko Puhelin Email
Carnegie Investment Bank, Finland Branch Pia Rosqvist-Heinsalmi 09 6187 1232 pia.rosqvist-heinsalmi(at)carnegie.fi
InderesPetri Gostowski  040 821 5982 petri.gostowski(at)inderes.fi
NordeaSanna Perälä09 530 08459sanna.perala(at)nordea.com
OPKimmo Stenvall010 252 4561 kimmo.stenvall(at)op.fi
SEBMaria Wikström09 61628685maria.wikstrom(at)seb.fi

Konsensusennusteet

Kun klikkaat alla olevaa Hyväksyn-painiketta, siirryt web-sivulle, jota ylläpitää ja jonka sisällön toimittaa Vara Research GmbH. Alma Media ei ole millään tavoin vaikuttanut sivun sisältöön, laatuun, luonteeseen tai luotettavuuteen. Alma Media ei miltään osin vastaa kyseiseltä web-sivulta saatujen tietojen sisällöstä, oikeellisuudesta tai laajuudesta.

Vara Research GmbH:n tarjoama tieto perustuu Alma Mediaa seuraavien analyytikoiden arvioihin ja ennusteisiin. Linkistä saatavilla olevat tiedot eivät edusta Alma Median tai sen johdon käsityksiä, ennusteita tai arvioita. Linkki on lisätty Alma Median sivuille ainoastaan yleistä mielenkiintoa ja tiedon jakamista varten, eikä se merkitse minkäänlaista sivun sisältöön liittyvää kannanottoa, tarkastusta tai vahvistusta Alma Median osalta. Tietoa ei ole tarkoitettu sijoitusneuvoksi.

Kolmannen tahon tuottamalle sivulle siirtyminen tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla. Alma Media ei vastaa kolmannen tahon tuottamien sivujen sisällön hyödyntämisen seuraamuksista

Hyväksyn yllä olevat ehdot