Toimittaja politiikan ja talouden toimitukseen, Iltalehti

Iltalehti on yksi Suomen suurimmista valtakunnallisista uutis- ja puheenaihemedioista, jota seuraa säännönmukaisesti liki neljä miljoonaa suomalaista. Iltalehden lukeminen kasvaa edelleen nopeasti. Nyt panostamme entistä enemmän nopeaa päivän uutisointia syvällisempään ja syventävään journalismiin.

Haluamme olla koko Suomen ykkösmedia, josta saa aina uutiset sekä muuta luettavaa luotettavasti ja laajasti – kaikkina päivän hetkinä. Tarjoamme mukavan työyhteisön, mahdollisuuden kehittymiseen ja etenemiseen, monipuoliset henkilöstöedut sekä viihtyisät työtilat Helsingin ydinkeskustassa.

Haemme toimittajaa politiikan ja talouden toimitukseen

Sinulla on näkemystä, kokemusta ja kontakteja, meillä halu julkaista juttusi, jotka puhuttavat kaikkia suomalaisia. Hae meille töihin!

Etsimme ammattitaitoista ja nälkäistä uutistoimittajaa, joka on perillä yhteiskunnan valtarakenteista ja jo valmiiksi syvällä kulisseissa. Saat ihmiset puhumaan, hankit tiedot esteistä huolimatta ja puristat paljastukset yhteiskunnallisesti merkittäviksi uutisiksi ensimmäisenä. Tunnet myös tutkivan journalismin työkalut etkä pelkää Exceliä.

Vaikka edellytämme kokemusta, emme mittaa sitä virkavuosina. Meille kokemus on omia lähteitä, omia uutisia ja jatkuvaa tuloksellista työtä. Tutkiva journalismi on sinulle päivittäinen työtapa, joka tuottaa viikoittaisia uutisvoittoja. Haluamme vahvan ja ilmaisuvoimaisen kirjoittajan, joka tuottaa laadukkaasti sekä nopeat uutiset että syventävät selvitykset.

Paikka on vakituinen. Lisätietoja antaa yhteiskuntatoimituksen esimies Juha Ristamäki p. 010 665 2643. Hakuaika 27.10. saakka.

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

Please note that this service is in Finnish only.