Alma Media > Yhteystiedot > Asiakaspalvelu > Arvopaperi > Digipalvelut > Digituki

Miten pääsen lukemaan digitaalista Arvopaperia?

 

Päästäksesi lukemaan digitaalista Arvopaperia sinulla pitää olla voimassa oleva Arvopaperin tilaus tai Arvopaperin digitilaus. Digipalveluun kirjaudutaan Alma-tunnuksella, joka on Alma Median palveluiden yhteinen käyttäjätunnus. Luomalla tunnuksen käytät helpommin Alman eri palveluita yhdellä kirjautumisella. Lue lisää Alma-tunnuksestä täältä.

Mikäli et vielä ole Arvopaperin tilaaja, voit tehdä tilauksen alla olevasta painikkeesta. Halutessasi voit ostaa pelkän digilukuoikeuden tästä. Kun olet tehnyt tilauksen, rekisteröidy ja luo tunnukset. Pääset kirjautumaan juuri luomillasi käyttäjätunnuksella ja salasanallasi Arvopaperin sivuille osoitteessa www.arvopaperi.fi. 

Ohjeet sisäänkirjautumiseen löydät tämän sivun alareunasta. Muistathan aina kirjautua sisään arvopaperi.fi-sivustolle lukeaksesi uutisia veloituksetta ja rajattomasti.

Jos et ole varma onko sinulla jo tunnukset, ota yhteys asiakaspalveluumme täältä. Jos olet unohtanut salasanasi, saat uuden täältä.

Ongelmia kirjautumisessa? Tarkasta, että

• käytät oikeaa käyttäjätunnusta ja salasanaa ja että CAPS LOCK ei ole päällä tai kirjautumisessa ei ole turhia välilyöntejä. Älä kirjaudu tilaus- tai asiakasnumerolla.
• kirjaudut oikeasta kohdasta (Kirjaudu-kohta lehtisaitilla). Olet kirjautuneena kun henkilöhahmon kuva on vihreä.
• evästeet tulee olla hyväksyttyinä, jotta kirjautuminen onnistuu. Myös java script pitää olla hyväksyttynä.
• käytössäsi on selaimen uusin versio. Emme suosittele Internet Explorerin tai Edgen käyttämistä vaan käytä mieluiten Safaria, Cromea tai Firefoxia.
• tyhjennä tarvittaessa selaimen välimuisti  


Jos kirjautuminen ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme täältä

 

Miten kirjaudun sisään?

Tietokoneella

Mene osoitteeseen www.arvopaperi.fi ja klikkaa oikeassa yläreunassa näkyvää ”Kirjaudu” tekstiä. Syötä aiemmin luomasi käyttäjätunnus ja salasana ja kirjaudu sisään.

Mobiililaitteella

Mene osoitteeseen arvopaperi.fi ja paina sivun oikeassa yläreunassa näkyvää punaista ikonia. Syötä aiemmin luomasi käyttäjätunnus ja salasana ja kirjaudu sisään.

Mistä tiedän olevani kirjautunut sisään?

Kun olet kirjautunut, oikeaan yläreunaan ilmestyy käyttäjätunnuksesi sekä painike, jossa lukee käyttäjätunnuksesi.