Kestävää kasvua yksilöille, yrityksille ja yhteiskunnalle
#rohkeuskasvaa

    Alma Media > Tietoa meistä > Tarkoitus, visio ja arvot

Toimintamme perusta

Alman tarkoitus eli purpose

Alma Median tarkoitus on kiihdyttää yksilöiden, yritysten ja yhteiskunnan kestävää kasvua.

Me Almalla olemme mukana kasvattamassa ihmisten osaamista, tietoisuutta ja ymmärrystä maailman tapahtumista. Alma on läsnä miljoonien ihmisten arjessa, elämää rikastamassa ja helpottamassa.

Luomme hyvinvointia koko yhteiskuntaan rohkaisemalla ja auttamalla yrityksiä kohti kasvua. Uutissisältöjemme kautta olemme rakentamassa yhteiskuntaa, ratkaisemassa ongelmia sekä luomassa perustaa talouden kestävälle kasvulle ja yksilön vapaudelle valita.


Visio

Alma Media on johtava eurooppalainen sisältö- ja palveluyritys, joka rohkeasti muovaa markkinaansa tuntien asiakkaidensa paikalliset tavat ja arvostukset.

Me uskomme, että yhteiskunnassa ja yrityksissä syntyy kestävää kasvua, kun yksilöillä on vapaus ja mahdollisuus tehdä valintoja silloin, kun niillä on eniten merkitystä.

Siksi me haluamme vaalia ihmisen luontaista uteliaisuutta, ja olla apuna elämän eri valinnoissa. Teemme sen tuomalla itse kullekin merkityksellisimmät sisällöt ja palvelut käden ulottuville, viimeisimmän teknologian avulla.

Onnistumme, kun ymmärrämme, miten ja kuinka nopeasti kuluttajien käyttäytyminen, teknologiat ja datan hyödyntäminen muuttuvat – kun tunnistamme ja hyödynnämme muutosten luomat mahdollisuudet juuri oikeaan aikaan. Silloin voimme olla asiakkaallemme paras vaihtoehto.

alma-vision-website-jpg_700px

Arvot

Vapaa ja moniarvoinen viestintä

Vapaa ja moniarvoinen viestintä on luotettavan journalismin ja kaiken liiketoimintamme perusedellytys. Puolustamme sananvapautta ja moniarvoista julkista keskustelua tavoitteenamme eri osapuolten tasapuolinen kohtelu. Vapaan ja moniarvoisen viestinnän periaate ohjaa meitä myös kaikissa vuorovaikutustilanteissa: viestimme avoimesti ja moniarvoisuutta kunnioittaen, toisten mielipiteet huomioiden.

Joukkuepeli

Yhdessä olemme enemmän. Joukkuepeli on resurssien, kuten osaamisen jakamista henkilöstön,  tiimien ja yksiköiden välillä. Joukkuepelaaja toimii itse esimerkillisesti yhteistyön eteen ja antaa samalla tilaa muille. Hyvä joukkuepeli on keskustelevaa ja tavoitteellista, toisen osaamista arvostavaa ja osallistujilleen mielekästä.  

Rohkeus

Olemme rohkeita uudistajia. Rohkeus kuvaa tapaamme toimia ja ohjata voimavaroja uusille alueille. Tulevaisuutemme on omissa käsissämme, mutta kuuntelemme rohkeasti sidosryhmiemme näkökulmia ja tartumme ennakkoluulottomasti ydinliiketoimintaamme tukeviin uusiin mahdollisuuksiin.


Vastuullisuus

Asiakkaidemme luottamus meihin perustuu kiinnostaviin ja virheettömiin sisältöihin, hyvään palvelu- ja käyttökokemukseen sekä nuhteettomaan asiakastietojen käsittelyyn. Keskitymme erityisesti vastuullisen journalismin ja markkinoinnin, sekä tietoturva- ja tietosuojan kehittämiseen. Kannamme vastuumme ympäristöstä ja henkilöstöstämme.

Lue lisää Alman yritysvastuusta.