Alma Media > Tietoa meistä > Liiketoiminta-alueet

Liiketoiminta-alueet

Alma Median liiketoiminta-alueet ovat Alma Career, Alma Consumer ja Alma Talent.

ALMA CAREER

Alma Careerin rekrytointipalveluita ovat muun muassa Jobs.cz, Prace.cz, CVOnline, Profesia.sk, MojPosao.net, MojPosao.ba ja Jobly.

Alma Career toimii 11 maassa Euroopassa.

Alma Careerin tavoitteena on työpaikkailmoittelun vahvistamisen lisäksi liiketoiminnan laajentaminen uusiin työnhakua ja työnantajien tarpeita tukeviin palveluihin, kuten työpaikkailmoitteluun liittyvään teknologiaan, digitaalisiin henkilöstöpalveluihin ja koulutukseen.

Siirry Alma Careerin sivuille

ALMA CONSUMER

Alma Consumer -segmentin liiketoimintaan kuuluvat monikanavainen uutis- ja lifestyle-media Iltalehti, Suomen johtava asuntokaupan markkinapaikka Etuovi.com ja asuntovuokrauksen markkinapaikka Vuokraovi.com, autojen markkinapaikka Autotalli.com ja toimialan yrityksiä palvelevat asuntokaupan ja autokaupan myynnin järjestelmät. Lisäksi segmenttiin kuuluvat vertailupalvelut Autojerry.fi, Urakkamaailma.fi, Etua.fi ja Katsaustushinnat.fi. Alma Consumerin palveluita ovat myös Telkku.com ja Kotikokki.net.

Osaksi Alma Consumerin liiketoimintaa liittyi huhtikuun 2021 alussa Nettix Oy, johon kuuluvat Suomen johtavat moottorialan markkinapaikat, kuten Nettiauto, Nettikone ja Nettimoto. Nettixiin kuuluvat lisäksi kone- ja kuljetusalan johtava ammattimedia Konepörssi sekä uutispalvelu Ampparit.

Alma Consumer toimii Suomessa.

Alma Consumerin kilpailukyky perustuu median ja palveluiden ylivoimaiseen tavoittavuuteen digitaalisena verkostona, ainutlaatuiseen käyttäjädatavarantoon ja kehittyviin toimialavertikaaleihin mediassa, asumisessa, autoilussa ja vertailupalveluissa.

ALMA TALENT

Alma Talent -segmenttiin kuuluvat digitaaliset sisältömediat. Alma Talentin johtava talousmedia on Kauppalehti, muita talous- ja ammattimedioita ovat mm. Talouselämä, Tekniikka & Talous ja Arvopaperi.

Alma Talent tavoitteena on rakentaa sisältömedioiden rinnalle entistäkin vahvempi ja integroituneempi kokonaisuus digitaalisilla data-, sisältö- ja markkinapaikkapalveluilla. Alma Talent Palvelut tarjoaa ammattilaisille ja yrityksille kattavasti sisältöjä liittyen yritystietoon, kiinteistötietoon, juridiikkaan, taloushallintoon, osaamisen kehittämiseen, johtamiseen ja markkinointipalveluihin.

Alma Talent toimii Suomessa ja Ruotsissa.