Alma Media > Rohkeus kasvaa

Alma kiihdyttää kestävää kasvua

Yksilöille, yrityksille ja yhteiskunnalle.

Almalla on aktiivinen rooli muuttuvassa maailmassa. Me luomme ihmisille mahdollisuuksia henkiseen kasvuun, yrityksille edellytyksiä parempaan liiketoimintaan ja talouden kasvuun, ja olemme mukana luomassa aktiivisempaa, kestävämpää Suomea.

20 miljoonaa kohtaamista päivässä

Alman lähes sata mediaa ja palvelua kohtaavat suomalaiset noin 20 miljoonaa kertaa päivässä. Jokainen kohtaaminen synnyttää keskustelua, uusia ajatuksia ja uutta kasvua.

Tutustu alman tuotteisiin ja palveluihin

Kasvu vaatii rohkeutta toimia. Alman tehtävä on kiihdyttää kestävää kasvua—kasvattaa yksilöiden, yritysten ja yhteiskunnan rohkeutta toimia aktiivisesti yhdessä.

Lue lisää Almasta

Me Almalla uskomme, että kasvu synnyttää ympärilleen myönteisyyden aallon. Kasvu lähtee liikkeelle yritysten osaamisesta, aktiivisesta kehittämisestä ja rohkeudesta markkinoida.

Lue Siksi markkinointia -hankkeesta

Suomi ja suomalaiset yritykset tarvitsevat rohkeutta kasvaa, ja sen myötä syntyvää henkistä ja taloudellista hyvinvointia.

Lue Alman toimitusjohtajan katsaus

Vahvimmat kokemukset syntyvät ihmisten uskalluksesta, itsensä voittamisesta, ja teoista oikeaan suuntaan. Moni puhuu, mutta vain tekijät muistetaan.

Tutustu Alman tuotteisiin ja palveluihin

Uskalluksesta ja rohkeudesta toimia tietoisesti hyvään suuntaan syntyy rakentavaa energiaa ja ennakkoluulottoman optimistinen yhteiskunta. Vain rohkeat tekijät muistetaan.

Lue #puutunpeliin -kampanjasta

Hyvinvointi syntyy rohkeudesta kasvaa. Almalaiset tekevät töitä joka päivä kiihdyttääkseen yksilöiden, yritysten ja yhteiskunnan kestävää kasvua.

Tutustu almalaisiin

Alman tarkoitus: Mitä tarkoittaa kestävän kasvun kiihdyttäminen? 

Alman tarkoitus on kiihdyttää kestävää kasvua yksilöille, yrityksille ja yhteiskunnalle. Mutta mitä se tarkoittaa käytännössä?