Alma Media > Uutinen > Alma Media kutsuu yhteistyökumppaninsa sitoutumaan eettiseen ohjeistukseen

Alma Media kutsuu yhteistyökumppaninsa sitoutumaan eettiseen ohjeistukseen

Alma Media on sitoutunut toimimaan vastuullisesti kaikkien sidosryhmiensä kanssa ja odottaa samaa kumppaneiltaan.

Vastuullisuus on olennainen osa Alma Median toimintaa, ja Alma Media Supplier Code of Conduct (CC) — eettinen ohjeistus Alma Median tavarantoimittajille, alihankkijoille ja palveluntarjoajille — on konkreettinen teko vastuullisen liiketoimintaympäristön edistämiseksi.

Alman yhteistyö kumppaneiden kanssa perustuu yhteistyön jatkuvaan kehittämiseen, arvon luomiseen ja tuloksellisuuteen molempien osapuolten eduksi. Alma Median tavoitteena on olla reilu ja luotettava kumppani.

Eettinen ohjeistuksemme, Supplier Code of Conduct, asettaa vastuullisuusvaatimukset yhteistyökumppaneille, ja on olennainen osa kaikkia Alma Median solmimia sopimuksia. Eettistä ohjeistusta sovelletaan kaikissa Alman toimintamaissa ja yhteistyökumppanit ovat velvollisia noudattamaan eettisen ohjeistuksen periaatteita omassa liiketoiminnassaan.

Eettinen ohjeistus yhteistyökumppaneille kattaa hyvän hallintotavan vastuualueen

Alma Media Supplier Code of Conduct (CC) kattaa Alma Media ESG-tavoitteista (Environment, Social, Governance) Governance-osuuden eli hyvän hallintotavan vastuualueen. Eettinen ohjeistus käsittää muun muassa ihmisoikeuksien kunnioittamisen, lakien, määräysten ja ohjeiden noudattamisen sekä korruption ja lahjonnan kieltämisen. Ohjeistukseen kuuluu myös reilu kilpailu ja kumppanien tasa-arvoinen ja objektiivinen kohtelu. Immateriaalioikeuksien ja luottamuksellisuuden kunnioittaminen, asiakastietojen huolellinen käsittely sekä asiakkaiden reilu ja avoin kohtelu ovat myös osa ohjeistusta.

Alma Median tavoitteena on, että 50 prosenttia sen suurimmista alihankkijoista sitoutuu eettiseen ohjeistukseen vuoden 2022 loppuun mennessä. Toimittajien sitoutuminen kerätään ja rekisteröidään verkkokoulutustyökalun avulla kaikissa Alma Median 11:ssä toimintamaassa.

Liity mukaan ja tule luomaan eettisempää liiketoimintaympäristöä! Tutustu Alma Median eettiseen ohjeistukseen ja allekirjoita se yrityksesi puolesta.

ALMA MEDIAN EETTINEN OHJEISTUS YHTEISTYÖKUMPPANEILLE

  • Julkaistu: 30.11.2022, 09:30
  • Kategoria: Uutinen
  • Teema: Vastuullisuus

Jaa artikkeli

Lue seuraavaksi:

Alma-talossa siirryttiin aurinkovoiman aikakauteen

Helsingin keskustan ytimessä, kesällä uuden ilmeen saaneen Töölönlahden puiston ja…

Vastuullisuus

Saavutettavuudella tunteet huomioivia ja liiketoiminnallisesti kestäviä palveluja

Digitaaliseen mediaan ja palveluihin keskittyvänä yhtiönä Alma Medialle palvelujen käytettävyys, luotettavuus…

Vastuullisuus

Vuosi hiilijalanjäljen mittaamista Almalla – miten vastuullisuudesta tulee osa digimainonnan arkea?

Alma Mediaratkaisuiden markkinointijohtaja Susanna Virkkula oli puhumassa digimainonnan vastuullisuudesta ja…

Vastuullisuus