Alma Media > Uutinen > Iltalehti aloittaa uuden tilattavan Iltalehti Plus -palvelun

Iltalehti aloittaa uuden tilattavan Iltalehti Plus -palvelun

Alma Mediaan kuuluva Iltalehti lanseeraa tiistaina 9.3. uuden lisäpalvelun, tilattavan Iltalehti Plus -tuotteen. Plus-tilaajat saavat käyttöönsä päivittäin artikkelit, jotka on tarkoitettu vain tilaajille. 

Plus-artikkelit liittyvät laajasti Iltalehden sisältöihin: uutisiin, viihteeseen, urheiluun tai lifestyleen. Pääpaino artikkeleissa on tarinoissa, kiinnostavissa ihmisissä ja ilmiöissä, sekä rahanarvoisessa hyötytiedossa, luotettavassa palvelutiedossa, jolla voi parantaa arkeaan sekä säästää aikaa ja rahaa. Iltalehti Plus -artikkelit tarjoavat tunnetta, tietoa, viihdettä, mysteerejä, koskettavia ihmiskohtaloita sekä pääsyn kulissien taakse.
Plus-tilaajat saavat erikoisartikkelien lisäksi rajoituksettoman lukuoikeuden Iltalehden näköislehteen ja teemalehtiin sekä tilaajille tarkoitetun viikoittaisen uutiskirjeen, johon on poimittu toimituksen suosittelemat parhaat Plus-artikkelit.

Iltalehti seuraa tuoteuutuudellaan muita pohjoismaisia iltapäivälehtiä, jotka ovat jo pidempään tarjonneet lukijoilleen myös tilattavia, maksullisia plus- ja premium-tuotteita.
Iltalehden lukijoille maksuton sisältö säilyy ennallaan, yhtä laajana ja runsaana. Sitä tuotetaan kaupallisen median mainosmyyntituloilla. 

– Olemme panostaneet nopean uutisoinnin ohella yhä syvällisempiin yhteiskunnallisiin analyyseihin, tutkivaan journalismiin, ihmisten elämää helpottavaan palvelujournalismiin ja tietysti koskettavien tarinoiden kertomiseen. Haluamme jatkaa tätä työtä ja journalismin kehittämistä ja uskomme, että se on myös sisältöä, josta suomalaiset ovat valmiita maksamaan, Iltalehden vastaava päätoimittaja Perttu Kauppinen sanoo.

Iltalehteä lukee digissä ja printissä joka viikko noin 3.1 miljoonaa suomalaista (lähde KMT 2020, GA H2/2020)

Lisätietoja: 
Perttu Kauppinen, Iltalehden vastaava päätoimittaja, puh. 010 665 2796

  • Julkaistu: 8.3.2021, 10:30
  • Kategoria: Uutinen
  • Teema: journalismi

Jaa artikkeli

Lue seuraavaksi:

Politiikan toimittaja Lauri Nurmi: Minulle merkityksellistä on eteenpäin katsova journalismi

Iltalehden palkittu politiikan toimittaja Lauri Nurmi kertoo lukijoille niistäkin asioista,…

Töissä Almalla

Lukijoiden luottamuksen säilyttäminen on median elinehto

Vastuullinen journalismi antaa totuudenmukaista tietoa siitä, mitä maailmassa tapahtuu, jotta…

Vastuullisuus

”Välillä on hyvä pysähtyä miettimään, miten toimittajana käyttää saamaansa valtaa ja vastuuta”

Iltalehden terveystoimittajan Heljän Salosen mielestä työ voi olla energisoivaa, kunhan…

Töissä Almalla