Alma Media > Alma työpaikkana > Alma työpaikkana

Alma työpaikkana

Alman tarkoitus on kiihdyttää kestävää kasvua. Teemme työtä, jolla on merkitystä sekä yksilöille ja yrityksille että myös koko yhteiskunnalle. Almalaisina meillä kaikilla on mahdollisuus kasvuun oman työmme kautta. Meillä on lupa kehittyä, kehittää, kokeilla, uskaltaa, epäonnistua ja rakentaa uutta.

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia kehittämään kymmeniä palveluitamme yhdessä alan huippuosaajien kanssa. Joukkoomme sopivat innokkaat ja positiiviset tyypit, joilla on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla.


Rohkeus kasvaa yhdessä

Almalla pääset tekemään työtä, jolla on vaikutusta. Tuemme kasvuasi ja tarjoamme sinulle modernin työympäristön, jotta voit menestyä osana Alman joukkuetta. 

Alman tarkoitus: Alma kiihdyttää kestävää kasvua yksilöille, yrityksille ja yhteiskunnalle
Alman arvot: Rohkeus, joukkuepeli sekä vapaa ja moniarvoinen viestintä
Alman hashtagit: löydät meidät somesta hashtageilla #almaspirit ja #rohkeuskasvaa

Alma koetaan vastuullisena ja uusiutumiskykyisenä

Odotukset yrityksiä kohtaan muuttuvat ja läpinäkyvyydestä tulee välttämättömyys niin tuotteissa, palveluissa kuin työnantajien toiminnassa. Tunto-palvelu tuo vertaisarvioinnit suomalaisista työpaikoista kaikkien saataville. Kuka tahansa yrityksen entinen tai nykyinen työntekijä voi jättää anonyymin arvionsa yrityksestä työnantajana. 

Katso Alma Mediasta jätetyt arviot ja avoimet kommentit Tunto-palvelussa. 

Mitä tarjoamme?

Millaista Almalla on olla töissä?

 

Uutisia Almalta

Teemme työtä suomalaisen työelämän eteen

Alma on käynnistänyt onnityössä-hankkeen, jossa yhdessä kumppaniemme kanssa haluamme kehittää suomalaisesta työelämästä jatkuvan kehittymisen ja mahdollisuuksien maailmaa. Haluamme itse toimia esimerkkinä ja haastamme mukaan kaikki työpaikat, työntekijät ja päättäjät. Onnellisemman työelämän puolesta kannattaa tehdä työtä. 

Lue ratkaisuista, parhaista käytännöistä ja esimerkeistä onnityössä.fi -sivustolta ja somesta #onnityössä.