Alman_palvelut_1500x400

Alma Median palvelut

Alma Median erilaiset palvelut ovat läsnä yritysten, ammattilaisten ja kuluttajien arjessa ja työssä, elämää helpottamassa ja rikastamassa.1_Yritystietopalvelu_570x270

Tietopalvelut

Kauppalehti Tietopalveluista löydät vaivatta tarvitsemasi kattavat ja tarkat tiedot yrityksistä, kiinteistöistä ja henkilöistä. 

Lue lisää

Alma_corporate (4)_570x270

Toimitilapalvelut

Kauppalehden Toimitilapalvelusta löydät helposti noin 200 kiinteistönomistajan ja -välittäjän tarjolla olevat toimitilat. Etsi ja selaa kohteita ilmaiseksi.

Lue lisää 

Alma_corporate (6)_570x270

Rekrytointipalvelut

Löydä, sitouta ja palkkaa tarvitsemasi lahjakkuudet. Alma Career -rekrytointipalvelut tarjoaa parhaat rekrytointiratkaisut kaikissa verkostomme maissa. 

Lue lisää
Tapahtumat ja koulutukset

Tapahtumat ja koulutukset

Inspiroidu, verkostoidu, haistele uusimpia trendejä ja syvennä osaamistasi ajankohtaisissa tapahtumissamme. Aihealueina muun muassa ICT, HR, markkinointi, myynti ja lakikoulutus. 

Lue lisää

Verkkopalvelut

Verkkopalvelut

Verkkopalveluihimme kuuluvat kattava ja ajantasainen sisältövalikoima Fokus, digitaalinen ammattikirjasto Verkkokirjahylly, sekä Suomenlaki.com-palvelu. 

Lue lisää

Alma Manun paino2 570x270

Paino- ja jakelupalvelut

Alma Manu tarjoaa koko palvelupaketin sanomalehden sivunvalmistuksesta loppuasiakkaan postilaatikkoon asti.

Lue lisää

asuntokaupan_jarj_570x270_

Asuntokaupan järjestelmät

Alma Mediapartners Oy kehittää ja ylläpitää asunto- ja kiinteistökaupan sekä vuokraamisen ammattilaisyrityksille monipuolisia järjestelmiä asiakas- ja kohdetietojen ylläpitoon.

Lue lisää

weblease_pikkukuvat_570x270_

Autoilun järjestelmät

Tarjoamme työkaluja helpottamaan auton myymistä, ostamista ja omistamista. Järjestelmiemme kautta tehdään vuosittain 150 000 autokauppaa ja yhdistämme myyjän ja ostajan erilaisilla sähköisillä kontakteilla lähes tuhat kertaa päivässä.

Lue lisää

Ikuisuus_logo_570x270

Ikuisuus.fi

Ikuisuus.fi on verkkopalvelu, jossa julkaistaan automaattisesti kaikki Alma Regionsin maakunta- ja paikallislehdissä olleet kuolinilmoitukset. Palvelu kerää yhteen muistot ja muistelijat.

Lue lisää