Alma Media > Uutinen > Alma Mediaratkaisujen Brand Studiolle kaksi kultaa kansainvälisessä Native Awards -kilpailussa

Alma Mediaratkaisujen Brand Studiolle kaksi kultaa kansainvälisessä Native Awards -kilpailussa

Alma Brand Studion suunnittelema ja tuottama Kyberrosvot – podcast on voittanut kaksi kultaa ja hopean alan merkittävimmässä, kansainvälisessä natiivimainonnan kilpailussa Native Advertising Awardsissa. Alma Brand studio palkittiin parhaasta B2B-kampanjasta, parhaasta podcastista ja toiseksi parhaana digitaalisen median käytöstä. Voittajat julkistettiin 12. kesäkuuta 2024 palkintojenjakotilaisuudessa Kööpenhaminassa, Tanskassa.

Kyberrosvot on DNA:lle suunniteltu podcast – sarja, jonka tavoitteena on lisätä yritysten, organisaatioiden ja yksilöiden tietoisuutta kyberrikollisuuden eri muodoista ja siten tukea entistä turvallisempaa suomalaista liike-elämää ja yhteiskuntaa. Alma Brand Studio palkittiin jo aiemmin keväällä 2024 Kyberrosvoista Suomen digitaalisen markkinoinnin Grand One -kilpailussa.

”Olen todella ylpeä tästä tunnustuksesta. Alma Brand Studion Kyberrosvot peittosi suuret, kansainvälisesti tunnetut ja arvostetut mediatalot, kuten CNN, Washington Post ja Guardianin, iloitsee Hanna Repo,  Alma Median sisältömarkkinointijohtaja ja Alma Band Studion vetäjä.

”Suurin kiitos kuuluu toki ennakkoluulottomalle ja rohkealle asiakkaallemme, DNA:lle sekä tietysti osaavalle ja innovatiiviselle Brand Studion luovalle tiimille”, Hanna Repo jatkaa.

Native Advertising Awards kilpailu on kansainvälinen, natiivimainonnan ja brändisisältöjen parhaat, innostavimmat, luovat ja tuloksellisemmat kampanjat palkitseva kilpailu.

Native Advertising Instituten tavoitteena on kehittää natiivimainontaa ja sisältömarkkinointia, palkita lahjakkaimmat ammattilaiset ja auttaa organisaatioita maailmanlaajuisesti kertomaan suuria bränditarinoita.

Alma Mediaratkaisut on Alma Media konsernin keskitetty mediamyynnin ja markkinoinnin organisaatio, joka mahdollistaa kuluttajien ja ammattilaisten oikea-aikaisen, datalla ohjatun tavoittamisen ja heidän osto- ja hankintapäätöksiin vaikuttamisen.  Alma Brand Studio on osa Alma Mediaratkaisuja.

Lisätietoja:

Hanna Repo, Sisältömarkkinointijohtaja, Alma Mediaratkaisut, puh. 010 665 2775, hanna.repo@almamedia.fi

  • Julkaistu: 13.6.2024, 18:00
  • Kategoria: Uutinen
  • Teema: Almassa tapahtuu

Jaa artikkeli

Lue seuraavaksi:

Alma Insights on solminut yhteistyökumppanuuden ruotsalaisen legal tech startup-yhtiö Leyan kanssa 

Alma Median tietopalveluja sekä juridiikan sisältöpalveluja tarjoava Alma Insights ja…

Almassa tapahtuu

Alma Insights tuottaa oivalluksia ja ennusteita

Entisen Alma Talentin tietopalvelut ja juridiikan sisältöpalvelut muodostavat jatkossa palvelukokonaisuuden…

Almassa tapahtuu

Vertailupalvelut, jotka antavat asiakkaille valtaa myynti- tai ostoprosessissaan 

Ostamisen digitalisoituessa Alma Media ottaa strategisen askeleen kehittääkseen markkinapaikkojaan luokiteltujen…

Almassa tapahtuu