Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Mediaratkaisuille voitto digitaalisen markkinoinnin Grand One -kilpailussa

Alma Mediaratkaisuille voitto digitaalisen markkinoinnin Grand One -kilpailussa

Alma Media Oyj                Lehdistötiedote                22.3.2024

ALMA MEDIARATKAISUILLE VOITTO DIGITAALISEN MARKKINOINNIN GRAND ONE -KILPAILUSSA

Alma Brand Studion suunnittelema ja tuottama podcast on valittu parhaaksi podcastiksi arvostetussa digitaalisen markkinoinnin Grand One -kilpailussa.

Palkittu Kyberrosvot on DNA:lle suunniteltu podcast – sarja, jonka tavoitteena on lisätä yritysten, organisaatioiden ja yksilöiden tietoisuutta kyberrikollisuuden eri muodoista ja siten tukea entistä turvallisempaa suomalaista liike-elämää ja yhteiskuntaa.

-Tavoitteemme oli nostaa DNA:n tunnettuutta tietoturvapalveluiden tarjoajana sekä vahvistaa DNA:n mainetta ja asemaa yritysliiketoiminnan kumppanina ja tietoturvauhkien asiantuntijana. Podcast-sarjan pääkohderyhmä on pienten ja keskisuurten yritysten liiketoimintapäättäjät. Jälkimittauksen perusteella 76 % podcastin kohderyhmästä alkoi harkita tietoturvan roolia omassa organisaatiossaan. Kuuntelijoita on tällä hetkellä yli 31 000 ja sarjaan tehdään parhaillaan uusia jaksoja. Tämä on loistava esimerkki siitä, että kiinnostavaa ja laadukasta sisältöä voi tehdä myös kaupallisena yhteistyönä, sanoo Alma Median sisältömarkkinoinnin johtaja ja Alma Brand Studion vetäjä Hanna Repo.

-Suuri kiitos DNA:lle ja Mediatoimisto Dagmarille, sekä tietysti osaavalle ja innovatiiviselle Brand Studion luovalle tiimille, Hanna Repo jatkaa.

Grand One on Suomen suurin digitaalisen markkinointiviestinnän kilpailu, jossa on yhteensä 20 kilpailukategoriaa. Vuonna 2024 kilpailu järjestettiin 21. kerran. Kilpailutöitä oli yhteensä 386. Kilpailun järjestää RE: Media Oy.

Alma Mediaratkaisut on Alma Media konsernin keskitetty mediamyynnin ja markkinoinnin organisaatio, joka mahdollistaa kuluttajien ja ammattilaisten oikea-aikaisen, datalla ohjatun tavoittamisen ja heidän osto- ja hankintapäätöksiin vaikuttamisen.  Alma Brand Studio on osa Alma Mediaratkaisuja.

Lisätietoja:
Hanna Repo, Sisältömarkkinointijohtaja, Alma Mediaratkaisut, puh. 010 665 2775, hanna.repo@almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kansainvälinen, voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan, palveluihin ja markkinapaikkaliiketoimintaan keskittyvä yhtiö. Haluamme inspiroida ihmisen luontaista uteliaisuutta ja valinnanmahdollisuuksia luomalla palveluja, joissa yhdistyvät ylivoimainen sisältö, paras teknologia, aina paikallisesti merkityksellisemmällä tavalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Jobly, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut yrityksille ja ammattilaisille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 700 ammattilaista ja yhtiö toimii 12 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2023 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 305 miljoonaa euroa, mistä digiliiketoiminnan osuus oli 82 %. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 22.3.2024, 14:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli