Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media on solminut strategisen yhteistyökumppanuuden uuden huviloiden vuokrauspalvelun kanssa

Alma Media on solminut strategisen yhteistyökumppanuuden uuden huviloiden vuokrauspalvelun kanssa

Alma Media Oyj                          Lehdistötiedote                        30.11.2023

ALMA MEDIA ON SOLMINUT STRATEGISEN YHTEISTYÖKUMPPANUUDEN UUDEN HUVILOIDEN VUOKRAUSPALVELUN KANSSA

Alma Media on sopinut Hilla Villasin kanssa strategisesta yhteistyökumppanuudesta, joka perustuu palvelun vahvaan medianäkyvyyteen Alma Median palveluissa. Hilla Villas on uusi, erityisesti Lapin korkealaatuisten huviloiden vuokraamiseen keskittyvä palvelu, joka tuo tarjolle laadukkaat majoituskohteet ja monipuoliset elämyspalvelut alueen kaikista pääkohteista. Se pyrkii vastaamaan myös tunnistettuihin tämänhetkisiin haasteisiin, kuten korkeisiin välityspalkkioihin, vaikeasti hahmotettavaan tarjontaan tai erillisiin elämyspalveluihin. 

Palvelun perustamisen taustalla on viime vuosina kasvanut Lapin matkailu ja lomahuoneistojen vuokraus, lentoyhteyksien parantuminen ja odotukset myös kansainvälisen kasvun jatkumiselle. Markkinalla ei ole tällä hetkellä kattavasti Lapin pääkohteiden laadukkaimpiin kohteisiin ja elämysten tarjoamiseen keskittynyttä palvelua.  

Yhteistyö Alma Median kanssa kattaa laajasti medianäkyvyyttä Alma Median eri kanavissa.  

Hilla Villas -yhteistyö sopii strategiaamme kokonaisvaltaisena loma-asumisen palveluiden tarjoajana digitaalisessa toimintaympäristössä. Olemme vakuuttuneita, että kyseinen palvelu tarjoaa mielenkiintoisen konseptin Lapin huvilakohteiden vuokraustoiminnalle ja uskomme, että siitä voi kehittyä premium-kategorian johtava loma-asuntojen vuokrausalusta. Arvostamme myös perustajaosakkaiden vahvaa osaamista ja kokemusta erottuvien brändien rakentamisesta, arvioi Alma Consumer Vertailupalveluiden johtaja Maarit Tarkiainen. 

Lappi on maailman maagisimpia matkakohteita, ja sieltä löytyy toinen toistaan kiehtovampia, ainutlaatuisia huviloita. Nyt nopeasti kasvava osa näistä on liittynyt Hilla Villas -palveluun ja pystymme vastaamaan vaativimpienkin asiakkaiden tarpeisiin. Palvelusta löytyvät myös laadukkaat elämyspalvelut kussakin tunturikohteessa. Pyrimme majoituksen ja aktiviteettien yhdistelmällä tekemään loman suunnittelusta helppoa ja takaamaan unohtumattomia elämyksiä niin koti- kuin ulkomaisille matkailijoille. Kotimaisten matkailijoiden tavoittamiseen sopivat hyvin Alma Median useat vahvat mediat ja asumisen palvelubrändit, jotka tavoittavat miljoonia suomalaisia viikoittain, kertoo perustajiin kuluva osakestrategi Jukka Oksaharju. 

Hilla Villas -vuokrauspalvelu tarjoaa huviloita esimerkiksi Rukalta, Leviltä, Ylläkseltä ja Saariselältä. 

Palvelun perustajia ovat muun muassa osakestrategi Jukka Oksaharju, näyttelijä Jussi Vatanen sekä kiinteistönvälittäjä Bo LKV.  

Alma Media on sitoutunut monipuolisten asumisen palveluiden tarjoamiseen ja tekee pitkäjänteisesti yhteistyötä alan toimijoiden kanssa hyödyntäen digitalisaation, datan ja teknologian mahdollisuuksia parhaan käyttäjäkokemuksen takaamiseksi. Alman asumisen palveluihin kuuluvat esimerkiksi Suomen suurin asuntohakupalvelu Etuovi.com, remonttien kilpailutuspalvelu Urakkamaailma.fi sekä Suomen johtava mökinvuokrauspalvelu Nettimökki. Alman Mediat kuten Kauppalehti ja Iltalehti seuraavat kotiin ja asumiseen liittyviä aiheita ja asuntomarkkinakehitystä. 

Lisätietoja: 

Maarit Tarkiainen, johtaja, Alma Consumer Vertailupalvelut 
p. 050 341 5830, maarit.tarkiainen@almamedia.fi 

Jussi Vatanen, jussi.vatanen@hillavillas.com

Jukka Oksaharju, p. 050 376 0589 

Tanja Sotka, Bo LKV, kiinteistönvälittäjä LKV, partner p. 045 274 4184 

www.hillavillas.com

info@hillavillas.com 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kansainvälinen, voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan, palveluihin ja markkinapaikkaliiketoimintaan keskittyvä yhtiö. Haluamme inspiroida ihmisen luontaista uteliaisuutta ja valinnanmahdollisuuksia luomalla palveluja, joissa yhdistyvät ylivoimainen sisältö, paras teknologia, aina paikallisesti merkityksellisemmällä tavalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Jobly, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut yrityksille ja ammattilaisille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 700 ammattilaista ja yhtiö toimii 12 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2022 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 309 miljoonaa euroa, mistä digiliiketoiminnan osuus oli 81 %. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 30.11.2023, 09:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli