Alma Media > Mainostajalle > Nettivene on uudistunut – nyt on oikea aika aloittaa mainonta

Nettivene on uudistunut – nyt on oikea aika aloittaa mainonta

Kauppapaikka Nettivene.com on uudistunut helmikuussa 2023. Käyttäjälle se tarkoittaa entistä sujuvampaa veneiden hakua, selailua ja muuta palvelun käyttöä. Mainostajalle palvelu tarjoaa monipuolisia mainonnan ratkaisuja sekä paikan tavoittaa kaikki Suomen veneilijät ja veneistä kiinnostuneet.

Nettivene on Suomen suurin ja suosituin veneiden ja perämoottoreiden ilmoittelusivusto​ ja kauppapaikka. Palvelussa on myynnissä tuhansia vaihtoveneitä, lukuisia uusia veneitä sekä mittava määrä perämoottoreita. Laitteita kauppaavat niin yksityiset henkilöt kuin veneitä myyvät liikkeetkin.

Alkuvuodesta 2023 uudistunut palvelu toimii entistä paremmin myös mobiililaitteissa, joten venekaupoille pääsee nyt kätevämmin milloin ja mistä vain!

Nyt on aika aktivoida mainonta veneilijöille

Nettivene tarjoaa mainostajalle paikan, josta tavoittaa yhdellä kertaa kaikki veneilijät ja veneilystä kiinnostuneet. Nettivene on vilkas markkinapaikka ja siellä ollaan tutustumassa uusiin tuotteisiin. Näin olen palvelussa vierailevat ovat valmiina tekemään hankintoja. Markkinapaikoilta tavoittaa ostoputken loppupäässä olevat kuluttajat ja heille voi kohdentaa esimerkiksi taktista ja toimintaan kehottavaa mainontaa.

Sivuston kävijämäärässä näkyy kevään ja kesän sesonki, jolloin kävijämäärä kasvaa veneilijöiden aktivoituessa harrastukseensa liittyvissä hankinnoissa. Ennen vilkkainta sesonkia tammi – helmikuussa 2023 palvelu on kerännyt reilut 73 000 kävijää viikossa (Lähde: FIAM viikot 1–8/2023). Veneilijät ovat siis liikkeellä, joten on oikea aika aloittaa mainonta uudistuneessa palvelussamme.

Mainostaja saa myötätuulta displayn ja sisältömarkkinoinnin avulla

Nettivene tarjoaa erilaisia mainosratkaisuja mainostajan tarpeen mukaan. Display-mainontaa voi tehdä kattavasti myös liikkuvaa kuvaa hyödyntäen. Esimerkiksi uusi Superetusivu on näyttävä tapa mainostaa ja sen avulla on mahdollista saada mainokselle jakamaton huomio.

Oletko jo tutustunut Celtra-ratkaisuihin, joiden avulla luot vaikuttavia luovia kampanjatoteutuksia helposti ja vaivattomasti?

Nettiveneessä julkaistavan sisältömarkkinoinnin avulla kerrot yrityksellesi tärkeistä asioista niin houkuttelevasti, että asiakkaasi kiinnostuvat ja käyttävät aikaansa viestisi parissa. Sisältömarkkinoinnilla on mahdollista muuttaa mielikuvia, rakentaa ajatusjohtajuutta tai vaikkapa kasvattaa verkkokaupan myyntiä.
Lue lisää sisältömarkkinoinnista >>

Näin venekauppaa käytiin vuonna 2022

Nettivene.comissa riittää kävijöitä ja toimintaa ympäri vuoden. Kauppapaikalta kerätty data kertoo muun muassa trendeistä kaupankäynnissä ja tiedonhaussa sekä kuluttajien preferensseissä. Katsotaanpa dataa edelliseltä kokonaiselta kalenterivuodelta.

Nettiveneen vuosi 2022:

  • Palvelussa tehtiin yhteensä lähes 24 miljoonaa hakua
  • Kauppapaikalla myytiin yli 31 000 venettä tai perämoottoria

Ylivoimaisesti suosituimmat myydyt laitetyypit olivat vuoden 2022 aikana moottoriveneet, perämoottorit ja vesijetit. Suosituimpia merkkejä myytyjen laitteiden parissa olivat Yamarin, Sea-Doo, Buster ja Yamaha.
(Lähde: Nettivene viikot 1-52/2022)

Markkinapaikkojen data toimii kohdentamisen moottorina

Markkinapaikkojen keräämä mittava data kertoo, mitä markkinalla tapahtuu ja miten kauppa käy. Mutta ennen kaikkea data tuo insightia, jota voidaan mallintaa ja hyödyntää kohderyhmien muodostamisessa sekä mainonnan kohdentamisessa. Datan avulla mallinnetut kohderyhmät ovat siten tavoitettavissa koko Alma-verkostosta.

Kiinnostuitko Alman autoilun ja liikkumisen palvelujen mainosratkaisuista?

Pyydä meidät kylään ja käydään yhdessä läpi autoalan kuulumiset ja suositukset markkinointiin.
  • Antamiasi tietoja käytetään vain tähän yhteydenottopyyntöön vastaamiseen. Tietosi poistetaan järjestelmästämme automaattisesti 12 kuukauden kuluttua.

  • Julkaistu: 7.3.2023, 13:54
  • Kategoria: Mainostajalle
  • Teema: Autoilun datakatsaus, Nettivene

Jaa artikkeli