Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Netello Systems Oy kokonaan Alma Median omistukseen

Netello Systems Oy kokonaan Alma Median omistukseen

Alma Media Oyj                                 Lehdistötiedote                              6.5.2022 

NETELLO SYSTEMS OY KOKONAISUUDESSAAN ALMA MEDIAN OMISTUKSEEN 

Netello Systems Oy:n osakekanta on siirtynyt kokonaisuudessaan Alma Median omistukseen. Aiemmin Alma Media omisti 60 prosenttia yhtiöstä. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.  

Netellon operatiivinen liiketoiminta jatkuu kuten tähänkin asti. Yhtiö tarjoaa digitaalisia markkinointiratkaisuja erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Netello Systems Oy:n toimitusjohtaja Kai Leinonen jättää yhtiön ja uutena virkaa tekevänä liiketoimintajohtajana toimii yhtiön operatiivinen johtaja Mikko Sinilahti.  

Vuonna 1999 perustettu Netello Systems Oy tarjoaa PK-yrityksille tuloksellista hakukoneoptimointia (SEO) ja siihen liittyviä palveluita, kuten myyntiprosessia tehostavaa konversio-optimointia (CRO), hakukonemarkkinointia (SEM) sekä verkkosivustojen uudistus- ja kehitystyötä. Yhtiön palveluksessa on 25 henkilöä. Alma Media hankki yhtiön osakekannasta 60 prosenttia 31.3.2021.  

– Netellon SEO- ja SEM-ratkaisut ja osaaminen ovat täydentäneet luontevasti Alma Median portfolion tarjontaa yritysten kasvun vauhdittamiseksi markkinoinnilla ja vahvistaneet merkittävästi kykyämme palvella PK-sektorin yrityksiä. Integraatioprosessi, joka nyt viedään tällä kaupalla loppuun, on viimeisen reilun vuoden aikana edistynyt onnistuneesti ja Kailla on ollut tässä merkittävä rooli. Haluamme kiittää häntä lämpimästi ja toivomme menestystä myös jatkoon, sanoo Alma Media Consumerin liiketoimintajohtaja Kari Kivelä. 

– Netellon digiliiketoimintaosaamisen yhdistäminen Suomen johtavaan digitaalisen mediatalon palveluvalikoimaan on saanut aikaan ainutlaatuisen kokonaisuuden. Kehityksen jatkuessa edelleen asiakkaiden hyväksi, minun on tullut aika kiittää. Olen saanut palvella asiakkaitamme yli 20 vuoden ajan. Yrityksen siirryttyä parhaisiin mahdollisiin käsiin, haluan kiittää asiakkaitamme, Netellon huippuhienoa henkilökuntaa sekä Alma Median henkilöstöä hyvästä yhteistyöstä, sanoo Kai Leinonen, Netello Systems Oy:n toimitusjohtaja. 

Lisätietoja:  

Kari Kivelä, Johtaja, Alma Consumer  

puh. 010 665 2032  

Jakelu: keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan ja palveluihin keskittyvä yhtiö. Rakennamme kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut yrityksillle ja ammattilaisille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 500 ammattilaista ja yhtiö toimii 11 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2021 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 275,4 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 6.5.2022, 12:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli