Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Etua lainavertailupalvelu kokonaisuudessaan Alma Median omistukseen

Etua lainavertailupalvelu kokonaisuudessaan Alma Median omistukseen

Alma Media Oyj                                                                                                      Lehdistötiedote 29.4.2021

ETUA LAINAVERTAILUPALVELU KOKONAISUUDESSAAN ALMA MEDIAN OMISTUKSEEN

Lainojen ja vakuutusten kilpailutuspalvelua tarjoavan Etua Oy:n osakekanta on siirtynyt kokonaisuudessaan Alma Median omistukseen. Alma Media Oyj:n omistus Etua Oy:ssä oli aiemmin 60 prosenttia. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Etua.fi on perustettu vuonna 2008 ja se on pisimpään Suomessa toiminut lainavertailupalvelu. Maaliskuussa 2018 Alma Media Oyj hankki suunnatussa osakeannissa omistukseensa 20 prosenttia ja toukokuussa 2019 hankki 40 prosenttia yhtiön osakekannasta. Vuonna 2020 lainavertailupalvelun liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa.

Etua.fi -palvelussa voi vertailla kulutusluottoja ja asuntolainoja. Yhtiö toimii yhteistyössä yli 25 finanssialan yrityksen kanssa ja se välittää verkkopalvelun kautta tulleet lainahakemukset eteenpäin yhteistyökumppaneille. Palvelu on aina kuluttajalle maksuton. Tähän mennessä Etua.fi on palvellut yli 250 000 suomalaista arjen raha-asioissa. Yhtiö on Finanssivalvonnan rekisteröimä asuntoluotonvälittäjä.

Etua raportoidaan Alma Consumer -segmentissä.

Lisätietoja:
Kari Kivelä, Alma Consumer liiketoimintasegmentin johtaja, puh. 010 665 2032
Antti Aarvala, toimitusjohtaja, Etua Oy, puh 040 5065 738

Alma Media lyhyesti

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Rakennamme kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com, Nettiauto sekä Nettimoto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 500 ammattilaista ja yhtiö toimii 11 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2020 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 230,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 29.4.2021, 16:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli