Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Consumerin liiketoimintavastaavat nimitetty

Alma Consumerin liiketoimintavastaavat nimitetty

Alma Media Oyj                                                  Lehdistötiedote 29.4.2021

ALMA CONSUMERIN LIIKETOIMINTAVASTAAVAT NIMITETTY

Alma Median kuluttajamedia- ja markkinapaikkaliiketoimintaan keskittyvän Alma Consumerin liiketoiminta-alueiden liiketoimintavastaavat on nimitetty.

Alma Media ilmoitti helmikuussa 2021 uudistavansa segmenttirakennettaan, jonka yhteydessä Alma Mediapartnersin palvelut eli asumiseen ja autoiluun liittyvät markkinapaikat siirrettiin osaksi Alma Consumer -liiketoimintasegmenttiä. Lisäksi yrityskaupan myötä Alma Consumerin liiketoimintaan liitettiin huhtikuun 2021 alussa Nettix Oy, johon kuuluvat Suomen johtavat moottorialan markkinapaikat, kuten Nettiauto, Nettikone ja Nettimoto. Osa Nettixiä ovat myös kone- ja kuljetusalan johtava ammattimedia Konepörssi sekä uutispalvelu Ampparit. 

Alma Consumer -segmentin liiketoimintavastaavat on nimitetty ja uusi johtoryhmä aloittaa 1.5.2021. Liiketoimintasegmenttiä johtaa Kari Kivelä. Hän vastaa myös Media ja medialliset palvelut -vertikaalista, Jaakko Haapakangas vastaa Ajoneuvot & koneet -vertikaalista, Asuminen -vertikaalista vastaa Heikki Huttunen kuin myös Vertailu- ja jakamistalouden palveluista.

Uusi Alma Consumer muodostaa 35 kuluttaja- ja b-to-b-brändin kokonaisuuden. Liiketoimintaan kuuluvat muun muassa monikanavainen uutis- ja lifestyle-media Iltalehti, Suomen johtava asuntokaupan markkinapaikka Etuovi.com ja asuntovuokrauksen markkinapaikka Vuokraovi.com, autojen markkinapaikka Autotalli.com sekä Nettix Oy:n johtavat moottorialan palvelut. Lisäksi segmenttiin kuuluvat vertailupalvelut Autojerry.fi, Urakkamaailma.fi, Etua.fi ja Katsastushinnat.fi. 

Alma Consumerin kilpailukyky perustuu median ja palveluiden ylivoimaiseen tavoittavuuteen digitaalisena verkostona, ainutlaatuiseen käyttäjädatavarantoon, autoilun ja asumisen järjestelmiin ja kehittyviin toimialavertikaaleihin mediassa, asumisessa, autoilussa ja kilpailutuspalveluissa. 

Lisätietoja:
Kari Kivelä, johtaja, Alma Consumer, puh. 010 665 2032.

Alma Media lyhyesti

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Rakennamme kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com, Nettiauto sekä Nettimoto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 500 ammattilaista ja yhtiö toimii 11 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2020 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 230,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 29.4.2021, 16:50
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli