Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Pirkanmaan käräjäoikeus on hylännyt syytteet työsyrjinnästä

Pirkanmaan käräjäoikeus on hylännyt syytteet työsyrjinnästä

Alma Media Oyj                                     Lehdistötiedote 5.12.2019

PIRKANMAAN KÄRÄJÄOIKEUS ON HYLÄNNYT SYYTTEET TYÖSYRJINNÄSTÄ

Pirkanmaan käräjäoikeus on tänään 5.12.2019 antanut tuomion Aamulehden päätoimittajan rekrytointiprosessia loppuvuodesta 2017 koskevassa työsyrjintäepäilyssä. Pirkanmaan käräjäoikeus on hylännyt syytteet työsyrjinnästä Alma Media Oyj:n toimitusjohtaja Kai Telannetta ja henkilöstöjohtaja Virpi Juvosta vastaan.

Käräjäoikeus on tuomiossaan katsonut, että vastaajat eivät ole asettaneet Päivi Anttikoskea epäedulliseen asemaan sukupuolen takia syytteissä väitetyin tavoin. Kaikki syytteet hylättiin.

Lisätietoja
Elina Kukkonen, Viestintäjohtaja, Alma Media, puh. 010 665 2333

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 1900 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2018 liikevaihto oli 354,6 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 5.12.2019, 14:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli