Alma Media > Mainostajalle > Alma Media aloittaa kauden parhaiden digikampanjoiden palkitsemisen

Alma Media aloittaa kauden parhaiden digikampanjoiden palkitsemisen

Alma Media haluaa antaa kunniaa onnistuneille digimarkkinointikampanjoille, nostamalla esiin kauden parhaat kampanjat neljä kertaa vuodessa. Tunnustuksia jaetaan kolmessa eri kategoriassa: valtakunnallinen, paikallinen ja b2b-kampanja. Palkinnot jaetaan ensimmäisen kerran huhtikuussa 2019.

“Digitaalisen mainonnan taso kasvaa jatkuvasti. Haluammekin palkita asiakkaidemme erinomaisia onnistumisia ja nostaa niitä esimerkeiksi kaikille digimainontaa tekeville tahoille. Tavoitteena on luonnollisesti haastaa kaikkia markkinoijia tekemään vaikuttavampaa, luovempaa ja vuorovaikutteisempaa digimainontaa”, kertoo Alma Median b2b markkinointijohtaja Kirsi Stenberg.

Kisa käydään kaikkien Alma Median digikanavissa kyseisellä kaudella julkaistujen kampanjoiden välillä. Huhtikuussa palkitaan talvikauden kampanjat, kevätkauden palkinnot jaetaan kesäkuussa, kesäkauden syyskuussa ja syyskauden parhaat mainokset saavat palkintonsa marraskuussa. Voittajakampanjat nostetaan esille Alman medioissa.

Kilpailun voittajan valintaperusteet määrittyvät kunkin kauden mainoksien mukaan. “Emme halua määrittää kisan voittajan valintaperusteita turhaan tarkkaan etukäteen, sillä nykypäivän digikampanjat ovat todella monimuotoisia ja vaihtelevia. Ideana on arvioida aina kyseessä olevaa kokonaisuutta ja sen eri osa-alueita, kuten mainoksen luovaa toteutusta, kampanjan tuloksia sekä kohderyhmän huomioimista”, Stenberg selvittää.

Kisaraati koostuu viidestä media- ja markkinointiammattilaisesta. Mukana raadissa ovat Carat Finlandin strateginen johtaja Jukka Veteläinen, markkinointitoimisto Staartin luova johtaja Juuso Kemi sekä vuoden toimistoksi valitun Wörksin toimitusjohtaja Jussi Piri. Alma Mediaa raadissa edustavat Alma Talentin markkinointijohtaja Annika Ruola sekä Markkinointi&Mainonnan uutispäällikkö Jani Niipola. Kirsi Stenberg toimii raadin puheenjohtajana.

Ensimmäiset palkinnot jaetaan huhtikuussa ja voittajilla ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajat ja perustelut julkaistaan myös mainosta.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 5.3.2019, 13:00
  • Kategoria: Mainostajalle

Jaa artikkeli