Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media sulkee rekrytointipalvelut Monsterpolska.pl:n Puolassa ja Monster.hu:n Unkarissa

Alma Media sulkee rekrytointipalvelut Monsterpolska.pl:n Puolassa ja Monster.hu:n Unkarissa

Alma Media Oyj                                                       Lehdistötiedote 27.8.2018

ALMA MEDIA SULKEE REKRYTOINTIPALVELUT MONSTERPOLSKA.PL:N PUOLASSA JA MONSTER.HU:N UNKARISSA

Alma Median tytäryhtiö Alma Career sulkee Monsterpolska.pl:n ja Monster.hu:n rekrytointipalvelu-sivustot sekä lopettaa Puolassa Monster Worldwide Polska SP. Z.o.o:n ja Unkarissa Monster Magyarorszag Kft:n toiminnan. Yhtiöiden toiminta ajetaan alas vaiheittain vuoden 2018 loppuun mennessä. Vuonna 2017 niiden yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 1,1 miljoonaa euroa.

”Läsnäolomme kyseisillä markkinoilla jatkuu edelleen. Keskitymme Puolassa keväällä 2018 lanseeratun mobiilisovellus Praca za Rogiem:in ja Unkarissa verkkopalvelu Workania.hu:n kehittämiseen ja niiden myynnin kasvattamiseen. Suomessa Monster.fi – ja Tšekissä Monster.cz -sivustot jatkavat toimintaansa kuten aiemmin,” Marja Pylkkänen, Alma Careerin toimitusjohtaja sanoo.

”Jatkamme työtämme Alma Median kanssa edelleen Tšekissä sekä Suomessa ja keskitymme parhaiten työnantaja-asiakkaitamme ja työnhakijoita palvelevien HR-innovaatioiden tuomiseen markkinoille”, sanoo Monster Europen toimitusjohtaja Marc Irmisch-Petit, ”Kummatkin markkinat ovat houkuttelevia nuorille lahjakkuuksille ja monille kansainvälisille yrityksille tehden niistä erinomaisia painopistealueita myös Monsterille”.

Alma Career Oy on Alma Median ja Monster Inc:in yhteisyritys, josta Alma Median omistusosuus on 83,3 prosenttia. Alma Career toimii yhdeksässä Euroopan maassa ja on alansa markkinajohtaja seitsemällä markkinalla.

Lisätietoja
Raimo Mäkilä, Alma Markets liiketoimintasegmentin johtaja, puh. 010 665 5802

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 250 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2017 liikevaihto oli 367,3 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 27.8.2018, 12:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli