Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma News & Lifen ja Alma Regionsin yhdistämisestä syntyvän uuden liiketoimintayksikön nimeksi Alma Consumer

Alma News & Lifen ja Alma Regionsin yhdistämisestä syntyvän uuden liiketoimintayksikön nimeksi Alma Consumer

Alma Media Oyj                         Lehdistötiedote 9.4.2018

ALMA NEWS & LIFEN JA ALMA REGIONSIN YHDISTÄMISESTÄ SYNTYVÄN UUDEN LIIKETOIMINTAYKSIKÖN NIMEKSI ALMA CONSUMER

Alma News & Lifen ja Alma Regionsin yhdistämisestä syntyvän uuden, kuluttajamedialiiketoimintaan keskittyvän liiketoimintasegmentin nimeksi on valittu Alma Consumer.

       Uuden yksikön keskiössä ovat suomalaiset kuluttajat. Keskitymme palvelemaan heitä elämän merkityksellisissä asioissa – paikallisesta ja valtakunnallisesta näkökulmasta. Tuotamme uutisia ja viihdettä kotimaasta sekä maailmalta ja nostamme ajankohtaisimmat aiheet keskusteluun. Lisäksi kehitämme relevantteja digitaalisia kuluttajapalveluja, sanoo uuden liiketoimintasegmentin johtaja Kari Kivelä.

Alma Consumer -yksiköllä on merkittävä rooli suomalaisen mediakuluttajan arjessa. Sen mediat ja palvelut tavoittavat painettuina ja digitaalisina 2,6 miljoonaa suomalaista*. Alma Consumer julkaisee valtakunnallista uutismedia Iltalehteä, alueellisia lehtiä Aamulehteä, Satakunnan Kansaa ja Pirkanmaalla sekä Länsi- ja Keski-Suomessa ilmestyviä paikallis- ja kaupunkilehtiä. Lisäksi liiketoimintasegmentin tarjoomassa on useita digitaalisia kuluttajapalveluita lifestyleen, matkailuun, ruoanlaittoon ja seuranhakuun liittyen. Myös paino- ja jakeluyksikkö Alma Manu kuuluu liiketoimintasegmenttiin.

Yhdistämisestä muodostuva Alma Consumer on liikevaihdoltaan Alma-konsernin suurin liiketoimintayksikkö, vuoden 2017 pro forma liikevaihto oli 151 miljoonaa euroa.

– Olemme aloittaneet liiketoimintojen integraation. Suunnitelmien edetessä kerromme asiakkaillemme ratkaisuista, joita laaja palettimme kuluttajamedioita ja -palveluita mahdollistaa, Kari Kivelä jatkaa.

*Lähde: TNS Atlas 7-12/2017, Kantar TNS Oy

Lisätietoja
Kari Kivelä, johtaja, Alma Consumer, puh. 010 665 2032

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 250 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2017 liikevaihto oli 367,3 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 9.4.2018, 10:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli