Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Autohuollon markkinapaikka AutoJerry.fi kokonaisuudessaan Alma Mediapartnersin omistukseen

Autohuollon markkinapaikka AutoJerry.fi kokonaisuudessaan Alma Mediapartnersin omistukseen

Alma Media Oyj                                                    Lehdistötiedote 11.1.2018

AUTOHUOLLON MARKKINAPAIKKA AUTOJERRY.FI KOKONAISUUDESSAAN ALMA MEDIAPARTNERSIN OMISTUKSEEN

Autohuollon kilpailutuspalveluita tarjoavan AutoJerry Oy:n osakekanta on siirtynyt kokonaisuudessaan Alma Median tytäryhtiö Alma Mediapartnersin omistukseen. Alma Mediapartners omisti aiemmin 24 prosenttia. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

AutoJerry.fi palvelussa autoilijat voivat vertailla sekä kilpailuttaa autohuollot ja korjaukset keskitetysti: autoilija saa tarjouksia alueensa autokorjaamoilta, vertailee tarjoukset ja sopii huoltoajan valitsemansa korjaamon kanssa.

Kesäkuussa 2014 lanseeratussa AutoJerry.fi -palvelussa on mukana 1 630 autokorjaamoa kattaen noin puolet Suomen korjaamoista eri puolilta maata. Lähes 200 000 suomalaista on kilpailuttanut huoltonsa palvelussa. Kalenterivuoden 2017 liikevaihto oli noin 0,7 miljoonaa euroa.

        AutoJerry.fi:n liiketoiminta on kehittynyt erittäin hyvin, paremmin kuin olemme odottaneet. Ajankohta on nyt oikea palvelun ostamiseksi kokonaisuudessaan osaksi Alma Mediapartnersia. AutoJerry.fi ja juuri hankkimamme Katsastushinnat.fi muodostavat toisiaan täydentävän kaksikon autoiluun ja laajemmin liikkumiseen liittyvään palvelukokonaisuuteemme, Alma Mediapartnersin toimitusjohtaja Riikka Wulff sanoo.

        Korjaamot ovat löytäneet hyvin palvelumme ja olemme pystyneet muuttamaan alan markkinointikäytäntöjä. Alma Median kautta pääsemme osaksi yhtä Suomen suurinta mediaverkostoa ja saamme lisää näkyvyyttä. Tämä taas tuo lisää asiakasvirtaa korjaamoille ja parempia palveluja kuluttajille, AutoJerryn toimitusjohtaja Jari Vallström sanoo.

Lisätietoja:
Riikka Wulff, toimitusjohtaja, Alma Mediapartners Oy, puh. 040 7778299
Jari Vallström, toimitusjohtaja, AutoJerry Oy, puh. 040 5795219

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 300 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2016 liikevaihto oli 353,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 11.1.2018, 10:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli