Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oyj:n hallituksen jäsen, kustantaja Niklas Herlin on kuollut

Alma Media Oyj:n hallituksen jäsen, kustantaja Niklas Herlin on kuollut

Alma Media Oyj                                                  Pörssitiedote 11.10.2017, klo 13.00

ALMA MEDIA OYJ:N HALLITUKSEN JÄSEN, KUSTANTAJA NIKLAS HERLIN ON KUOLLUT

Alma Media Oyj:n hallituksen jäsen, kustantaja Niklas Herlin on menehtynyt äkillisesti 53 vuoden iässä.

Niklas Herlin toimi Alma Median hallituksen jäsenenä vuodesta 2013. Vuosina 1987-1996 hän toimi Kauppalehden toimittajana ja uutispäällikkönä. Herlin toimi myös yhteiskunnalliseen keskusteluun erikoistuneen digitaalisen uutis-ja blogipalvelu Uuden Suomen hallituksen puheenjohtajana ja pääomistajana vuosina 2007-2016.

”Niklas Herlinillä on ollut merkittävä rooli suomalaisen mediakentän kehittäjänä, laadukkaan journalismin puolestapuhujana ja kantaaottavana kolumnistina. Otamme syvästi osaa omaisten suruun ja kiitämme Niklas Herlinin tekemästä merkittävästä työstä yhtiömme hyväksi”, Alma Median hallituksen puheenjohtaja Harri Suutari sanoo.

Niklas Herlin toimi myös Mariatorp Oy:n hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2005. Mariatorpin ja Niklas Herlinin henkilökohtainen omistus Alma Median osakkeista on 19,4%.

Hallitus
Alma Media Oyj

Jakelu: NASDQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi.

Lisätietoja: Harri Suutari, hallituksen puheenjohtaja, Alma Media Oyj, puh. +358 400 384 937

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 300 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2016 liikevaihto oli 353,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 11.10.2017, 13:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli