Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Aamulehden vastaava päätoimittaja vaihtuu

Aamulehden vastaava päätoimittaja vaihtuu

Alma Media Oyj                                                    Lehdistötiedote 20.9.2017, klo 9.35

AAMULEHDEN VASTAAVA PÄÄTOIMITTAJA VAIHTUU

Aamulehden vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen, 58, siirtyy Yleisradion uutis- ja ajankohtaistoimituksen vastaavaksi päätoimittajaksi 1. joulukuuta 2017 mennessä. Jokinen on työskennellyt Aamulehdessä vuodesta 2010. Alma Median palvelukseen hän tuli 2001 Helsingin Sanomista. Vuodet 2001-2010 Jokinen työskenteli Satakunnan Kansan vastaavana päätoimittajana ja kustantajana.

”Alma Media on ollut erinomainen työnantaja, mutta 16 vuotta hyvänkin firman leivissä on pitkä rupeama. Tamperetta ja Aamulehteä tulee ikävä, mutta onneksi molemmat ovat hyvässä iskussa. Erityisesti ilahduttaa Aamulehden maksullisen levikin kääntyminen plussalle ja lehden digitaalisten sisältöjen ja palveluiden koko ajan kasvava kysyntä”, Jouko Jokinen toteaa.

”Joukon rooli Alman alueellisten medioiden uudistajana on ollut merkittävä. Kiitän Joukoa koko yhtiön puolesta ja toivotan hänelle mitä parhainta menestystä uusissa tehtävissä”, toteaa Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne.

Aamulehden vastaavan päätoimittajan rekrytointiprosessi käynnistyy välittömästi.

Lisätietoja:

Kai Telanne, toimitusjohtaja, puh. 010 665 3500
Kari Juutilainen, Alma Regions -liiketoimintasegmentin johtaja, puh. 010 6653442

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 300 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2016 liikevaihto oli 353,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 20.9.2017, 09:35
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli