Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Median tšekkiläinen tytäryhtiö LMC myy VysokeSkoly.cz-verkkopalvelun

Alma Median tšekkiläinen tytäryhtiö LMC myy VysokeSkoly.cz-verkkopalvelun

Alma Media Oyj                  Lehdistötiedote 9.8.2017 klo 11.00

ALMA MEDIAN TŠEKKILÄINEN TYTÄRYHTIÖ LMC MYY VYSOKESKOLY.CZ-VERKKOPALVELUN

Alma Career Oy:n tytäryhtiö ja Tšekin johtava rekrytointipalveluiden toimittaja LMC on myynyt korkeakoulutukseen liittyviä tietoja ja palveluja tarjoavan VysokeSkoly.cz- verkkopalvelun EDUroutelle. Osapuolet ovat sopineet, että eivät julkista kauppahintaa. Järjestelyssä Alma Medialle tuloutuu myyntivoitto, arviolta 0,6 milj. euroa, joka raportoidaan vuoden 2017 kolmannen vuosineljänneksen osavuosikatsauksen luvuissa.

LMC:n keskeisimpiä palveluita ovat rekrytointiportaalit Jobs.cz, Prace.cz sekä rekrytointityökalu Teamio, mutta tämän lisäksi yritys on viime vuosina investoinut voimakkaasti myös uusien palveluiden kehittämiseen, kuten koulutusportaali ja oppimisalustaan Seduo.cz:iin, mobiilisovellus Profinaut:iin, tilapäistyövoimaa yrityksille välittävä EasyTask.cz:iin sekä maantieteellisesti lähimmät avoimet työpaikat vinkkaavaan mobiilipalvelu Pracezarohem.cz:iin.

Lisätietoja: Raimo Mäkilä, Alma Markets -liiketoimintasegmentin johtaja, puh.  010 665 5802

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 300 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2016 liikevaihto oli 353,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 9.8.2017, 11:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli