Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media hankkii omia osakkeita osakepohjaisen kannustinjärjestelmän toimeenpanoa varten

Alma Media hankkii omia osakkeita osakepohjaisen kannustinjärjestelmän toimeenpanoa varten

Alma Media Oyj           Pörssitiedote                 22.03.2017   klo 16.30

ALMA MEDIA HANKKII OMIA OSAKKEITA OSAKEPOHJAISEN KANNUSTINJÄRJESTELMÄN TOIMEENPANOA VARTEN

Alma Media Oyj:n hallitus on päättänyt järjestäytymiskokouksessaan käyttää 22.3.2017 pidetyn yhtiökokouksen antamaa valtuutusta hankkia Alma Median osakkeita. Osakkeiden hankinta käynnistyy aikaisintaan 23.03.2017 ja päättyy viimeistään 31.10.2017. Osakkeet hankitaan yhtiön osakepohjaisen kannustinjärjestelmän toimeenpanoa varten. Hankittava määrä on korkeintaan 230 000 osaketta, joka vastaa n. 0,28 % Alma Median kaikista osakkeista.

Yhtiön omat osakkeet hankitaan muutoin kuin osakkeenomistajien omistamien osakkeiden suhteessa yhtiön vapaalla omalla pääomalla osakkeiden hankintahetken markkinahintaan NASDAQ Helsinki Oy:n säännellyllä markkinalla järjestämässä kaupankäynnissä. Osakkeet hankitaan ja maksetaan NASDAQ Helsinki Oy:n ja Euroclear Finland Oy:n sääntöjen mukaisesti.

Alma Median hallituksella on valtuutus hankkia yhteensä 824 000 osaketta yhdessä tai useammassa erässä. Valtuutus on voimassa vuoden 2018 varsinaisen yhtiökokouksen päättymiseen saakka.

Alma Media on aiemmin hankkinut omia osakkeita aikavälillä 22.02.–21.03.2017 perustuen yhtiökokoukselta saamaansa valtuutukseen. Tämä valtuutus päättyi vuoden 2017 varsinaiseen yhtiökokoukseen (22.3.2017). Yhtiön hallussa olevien osakkeiden määrä 21.3.2017 tehtyjen kauppojen jälkeen on 62 000.

Lisätietoja: Mikko Korttila, Lakiasiainjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 010 665 2201

ALMA MEDIA OYJ
Rauno Heinonen
viestintäjohtaja

JAKELU: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kestävää kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Mediassa työskentelee noin 2 300 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin 30 % toimii Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2016 liikevaihto oli 353,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 22.3.2017, 16:32
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli