Alma Media > Uutinen > Ohjelmistokehittäjien Meetup kokoaa alan osaajat Alma-talolle

Ohjelmistokehittäjien Meetup kokoaa alan osaajat Alma-talolle

Meetup

Alma-talo täyttyy torstai-iltana 21.4. koodareista ja devaajista, kun Alma Media isännöi ohjelmistokehittäjien tapaamista. Tilaisuus on suunnattu erityisesti JavaScript-ohjelmointikielestä kiinnostuneille. Tapahtuman järjestävät HelsinkiJS ja Frontend Finland yhteistyössä Alma Median kanssa.

Tilaisuudessa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja eri teknologioista ja toimintatavoista liittyen muun muassa verkkosovellusten käyttöliittymäkehitykseen, sekä verkostoidutaan alan muiden osaajien kanssa.
 

– Tämän vuoden tapahtuma on yhteensä kolmas HelsinkiJS-tapahtuma, johon Alma Media on ottanut osaa. Tapahtuma tarjoaa mainion mahdollisuuden almalaisillekin oppia uutta sekä verkostoitua alan asiantuntijoiden kanssa, kertoo kolmatta kertaa tapahtumajärjestelyissä mukana oleva Alma Median Senior Web Developer Ari Palo

Alma Media työllistää lähes 300 digiosaajaa Suomessa ja muualla Euroopassa. Vuonna 2015 konsernin digitaalisten tuotteiden ja palvelujen liikevaihdossa ylittyi 100 miljoonan euron rajapyykki, mikä tarkoittaa, että jo yli kolmasosa Alman liikevaihdosta tulee digitaalisista tuotteista ja palveluista.

– Tapahtuma on meille myös loistava tilaisuus kertoa siitä, mitä Alma Medialla on tarjota ohjelmistokehittäjille. Meitä ei välttämättä ensimmäisenä mielletä digityöpaikaksi, mutta todellisuudessa meillä on monenlaisia mahdollisuuksia alan osaajille ja rekrytoimme uutta digiosaamista useita kertoja vuodessa, jatkaa Palo. 

HelsinkiJS ja Frontend Finland järjestävät aktiivisesti alan tapahtumia yhteistyössä eri yritysten kanssa. Tapaamisissa jaetaan avoimesti tietoa ja kokemuksia alan osaajien kesken.

Torstain 21.4. tilaisuus Alma-talolla on täyteen varattu.

Seuraa Alman devaajia:

Twitterissä: @almadevelopers
Blogissa: http://developers.almamedia.fi/

 

Tutustu Alma Median tuotteisiin ja palveluihin

  • Julkaistu: 20.4.2016, 10:20
  • Kategoria: Uutinen
  • Teema: tapahtumat

Jaa artikkeli

Lue seuraavaksi:

Kolme neljästä fyysisen kaupan asiakkaasta tulee kauppaan valmiiksi tiedolla ja inspiraatiolla varustettuna

Alle 25-vuotiaista enää vain 9 % tekee ostoksia ainoastaan kivijalkakaupassa,…

Trendit

Suuri journalistipalkinto (SJP) suomalaisen median jaettavaksi

Suomen merkittävin journalismille vuosittain annettava tunnustus, Suuri Journalistipalkinto – Stora…

Tapahtumat

Suomen parhaat sijoittajasivut -palkinto Alma Medialle Mid Cap -kategoriassa toista vuotta peräkkäin

Pörssisäätiön ja Suomen Sijoitusanalyytikot ry:n järjestämässä Parhaat sijoittajasivut -kilpailussa Alma…

Tapahtumat