Alma Media > Uutinen > Suomen parhaat sijoittajasivut -palkinto Alma Medialle Mid Cap -kategoriassa toista vuotta peräkkäin

Suomen parhaat sijoittajasivut -palkinto Alma Medialle Mid Cap -kategoriassa toista vuotta peräkkäin

Pörssisäätiön ja Suomen Sijoitusanalyytikot ry:n järjestämässä Parhaat sijoittajasivut -kilpailussa Alma Media vei toista kertaa peräkkäin ensimmäisen sijan keskisuurten yhtiöiden sarjassa.

Myös Kesko suurten yhtiöiden kategoriassa ja Exel Composites pienistä yhtiöistä veivät kärkisijat omissa sarjoissaan jo toista vuotta putkeen. First North -sarjassa korkeimmat pisteet saavutti uutena VMP.

Yhtiöiden IR-sivuja arvioitiin seuraavilla kriteereillä: käytettävyys ja visuaalinen ulkoasu, strategia, kasvu ja kannattavuus, taloudelliset tavoitteet ja historiallinen performanssi, pääomankäyttö ja operatiivisten riskien kuvaus sekä corporate governance ja kestävä toiminta.

Vuonna 2019 kilpailun tuomaristoon kuuluvat Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri (pj.), analyytikko Davit Kantola Suomen Sijoitusanalyytikot ry:stä, salkunhoitaja Hannu Angervuo eQ:sta ja  toimitusjohtaja Tom Lindström Cardia Investistä.

Tuomariston mukaan kärkiyhtiöiden sijoittajasivuille yhteistä on, että tietoa löytyy kattavasti ja samalla helposti sivuston selkeän rakenteen ja tehokkaiden hakutoimintojen ansiosta.  

Lue lisää Pörssisäätiön tiedotteesta: http://www.porssisaatio.fi/blog/2019/05/29/parhaat-sijoittajasivut-palkinto2019-keskolle/

tai Arvopaperin uutisesta

https://www.arvopaperi.fi/uutiset/suomen-parhaat-sijoittajasivut-on-valittu-tassa-voittajayhtiot-kolmessa-eri-kokoluokassa/9eb7c924-7429-49d7-ad39-dab79045ce86

Lisätietoja: Alma Median viestintä- ja IR-päällikkö Nora Hallberg, puh. 010 665 2816

  • Julkaistu: 29.5.2019, 00:00
  • Kategoria: Uutinen
  • Teema: tapahtumat

Jaa artikkeli

Lue seuraavaksi:

Kolme neljästä fyysisen kaupan asiakkaasta tulee kauppaan valmiiksi tiedolla ja inspiraatiolla varustettuna

Alle 25-vuotiaista enää vain 9 % tekee ostoksia ainoastaan kivijalkakaupassa,…

Trendit

Suuri journalistipalkinto (SJP) suomalaisen median jaettavaksi

Suomen merkittävin journalismille vuosittain annettava tunnustus, Suuri Journalistipalkinto – Stora…

Tapahtumat

Ronja Salmi saa yrittäjänä valita työt arvojensa mukaan

Nuori monitaituri uskoo, että hyvin tehty työ kantaa hedelmää. 26-vuotias…

Tapahtumat